Bílí Tygři Liberec

Musíme se vrátit zpátky k poctivé práci, nabádá Petr Jelínek

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Tygrům souboj s chomutovskými Piráty nevyšel. Inkasovali hned pětkrát a během posledních dvou duelů tak obdrželi celkem jedenáct branek. „Tolik gólů... To se prostě nesmí stávat," hledá příčinu v porážkách Petr Jelínek.

Petr Jelínek prožívá velmi vydařenou sezónu, svůj střelecký instinkt proměnil už v šestnáct branek a dvacet asistencí. I v zápase proti Chomutovu si připsal do tabulky produktivity 1 + 1, čímž se posunul do první desítky kanadského bodování soutěže. Aktuálně mu patří devátá příčka.

I přesto se však nedá mluvit o povedeném utkání. Tygři v něm podlehli Pirátům a inkasovali podruhé za sebou více než čtyři branky, což během aktuálního ročníku rozhodně nebylo zvykem.

„Inkasovat za dva zápasy jedenáct gólů? To se prostě nesmí stávat"

„Většinu zápasu jsme měli převahu, jenže Chomutov nás vybrejkoval. K tomu ještě využil dvě přesilovky, což v součtu rozhodlo zápas. Všichni chceme příliš útočit a tím zanedbáváme obranu, která nás zdobila tři čtvrtiny soutěže. Musíme se k tomu vrátit a to co nejdříve," nabádá produktivní útočník.

„K zápasu jsme si s kluky v kabině něco řekli. Musíme se prostě vrátit k poctivé práci, díky níž jsme vyhrávali zápasy 2:1 nebo 1:0. Během posledních dvou utkání jsme inkasovali jedenáctkrát. To se prostě nesmí stávat," dodává Jelínek.

„Na druhou stranu to pro nás bylo těžké, odskočili nám o dvě branky, dotáhli jsme se a pak znovu odskočili. Rozhodující byly každopádně brejky, darovali jsme jim brejkové situace a přečíslení. V poslední třetině vystřelili snad třikrát a z toho se dvakrát prosadili, což je špatně," prozrazuje liberecký útočník na závěr.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit