Bílí Tygři Liberec

Na pokoření Zlaté Tygří Trefy zbývají letos už jen tři pokusy!

Date of publication Author Klub

Liberec - Oblíbená soutěž Zlatá Tygří Trefa, která dá o druhé přestávce jednomu z fanoušků šanci vyhrát pořádný balík, nebude chybět ani na nedělním zápase s Kladnem. Povede se její jackpot znovu prolomit?

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která se hraje na každém letošním utkání základní části a která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během přestávky po první třetině mezi vás z ledu vystřelíme pět dárků, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. V případě, že na zápas zavítá 5 500 fanoušků, je tato cifra rovná jackpotu soutěže.

Pokud naopak soutěžící neuspěje, tato částka se přenáší do dalšího zápasu. Během něj se k němu přičte opět nová návštěvnost. Tímto způsobem může jackpot stoupat až do závratných výšin!

V sezoně 2019/20 jsme si pro fanoušky navíc připravili speciální novinku. Výhru bude soutěžící moci klidně zdvojnásobit. Stačí k tomu jediné - troufnout si na Zlatou Tygří Trefu přes celou ledovou plochu! Namísto poloviny ledu v takovém případě bude střílet z protějšího brankoviště. Pokud se trefí, získává hned dvojnásobnou částku oproti jackpotu! Pokud mine, odchází alespoň s cenou útěchy v podobě nového tygřího dresu, který dostává každý účastník Zlaté Tygří Trefy.

V lednu se podařilo historicky první zástupkyni něžného pohlaví prolomit jackpot a odnést si více než 80 tisíc korun. Zlatá Tygří Trefa tak odstartovala od nuly a dosud se za čtyři zápasy v jackpotu nastřádalo 27 438 Kč. Najdeme dalšího vítěze? Nechte se inspirovat trefou naší letošní rekordní výherkyně!

Kdo si ve neděli proti kladenským Rytířům troufne na Zlatou Tygří Trefu? Třeba to budete právě vy, tak si nezapomeňte naladit mušku!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit