Bílí Tygři Liberec

Pro rodinu Ješutových se v Home Credit Areně podařilo vybrat více než 91 tisíc!

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu celého play-off a také na následné "OFF" Párty jste se mohli spolu s Bílými Tygry v Home Credit Areně připojit ke sbírce ve prospěch rodiny Ješutových. Ve třech kasičkách se nakonec podařilo vybrat více než 91 tisíc korun! Děkujeme!

Michaela a Jan mají tři děti (8, 6 a 3 roky), žijí v Kořenově a do roku 2017 vedli normální rodinný život. Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který jí diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Rodinu Ješutových od té doby stíhala jedna rána za druhou.

Nádor se sice podařilo odstranit, ale pouze za cenu amputace nervů a znecitlivění levé nohy. Tatínkovi pomáhaly s dětmi babičky i kamarádky. Po propuštění domů se maminka učila chodit, po dalším půlroce i sedět.

Jan musel zůstat doma z práce, aby pomohl s běžným provozem rodiny. V tu dobu však na Ješutovy dopadla další rána - Janovi se zhoršila roztroušená skleróza (RS).

Rodina se semkla, z dětí se stali bojovníci, ale na spoustu věcí rodičům nezbývají síly. Chtějí dětem zajistit důstojné a funkční bydlení, před onemocněním se dali do oprav starého domku v Kořenově. Současná situace jim v tom nedovolí pokračovat nejen fyzicky, ale ani finančně.

Nadace SYNER vyhlásila veřejnou sbírku na rekonstrukci a úpravu bydlení pro rodinu Michaely a Jana. Žádná částka nemůže nahradit zdraví, ale může pomoci této rodině, aby měla místo k důstojnému životu.

Na zápasech Bílých Tygrů a během "OFF" Párty se v Home Credit Areně podařilo ve třech kasičkách nashromáždit 91 663 Kč. Do sbírky se připojili mimo jiné Muž roku 2015 Jakub Kraus, zápasník MMA Karlos "Terminátor" Vémola, hokejista Patrik Eliáš nebo bývalí kapitáni Bílých Tygrů Branko Radivojevič a Jan Výtisk.

Pokud se chcete do sbírky připojit, stále ještě máte možnost. Jakoukoliv částku můžete zaslat na účet 115-8667150257/0100, který Nadace SYNER založila. K dnešnímu datu se zde nastřádalo již neuvěřielných 437 656 Kč. Všem, kdo se elektronicky či přímo v ochozech Home Credit Areny do sbírky zapojili, děkujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit