Bílí Tygři Liberec

Na úvodní čtvrtfinálové duely zbývají poslední místa!

Date of publication Author Klub

Liberec - Volný prodej vstupenek na první dva domácí čtvrtfinálové duely odstartoval v pondělí. A pokud jste dosud s nákupem lístků váhali, už byste neměli dále otálet. V Home Credit Areně zbývají poslední volná sedadla!

Už v průběhu předkupního práva byl o vstupenky na čtvrtfinále, které v Home Credit Areně začně ve středu 20. a ve čtvrtek 21. března v 19 hodin, velký zájem. To samé nyní platí také o volném prodeji. Během dvou dní byla vyprodána většina zbylých sedadel. Pokud si tak chcete zajistit své místo na úvodních čtvrtfinálových zápasech, neváhejte!

Systém prodeje vstupenek PO 2019

Online prodej

Nejpohodlnější variantou, jak si zajistit svá místa na čtvrtfinále, zůstává online prodej, který můžete uskutečnit odkudkoli. Vstupenky bude možné zakoupit od pondělních 9:00 až do vyprodání v síti Ticketmaster.

tlačítko.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 200 Kč ve 4 N.P. do 350 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit