Bílí Tygři Liberec

Nad(h)led #14: Tygří spíkr Honza Havlíček

Date of publication Author Klub

Liberec - Je tu další díl oficiálního podcastu Bílých Tygrů Nad(h)led. A host je tentokrát skutečně speciální. Vyzpovídali jsme totiž pro vás tygřího spíkra Honzu Havlíčka, který fanoušky provází Home Credit Arenou už dlouhá léta.

Role spíkra není jednoduchá. Krom toho, že má za úkol nabudit diváky a vyhecovat atmosféru na tribuně, zároveň musí reagovat na aktuální náladu publika či se zapojovat do jednotlivých prvků zábavy. Není tak výjimkou, že ho na zápasech uvidíte tančit, předávat pizzu či se zhostit některého z dalších úkolů.

Honza Havlíček, tygří spíkr, má za svou kariéru za sebou celou spoustu neobvyklých zážitků. Dodnes nezapomene na to, jak byl na ledovou plochu dotlačen uvnitř skutečné rakve. A mimochodem, věděli jste, že je zároveň také zpěvákem?

Nejen o tom se v podcastu rozpovídal. Poslechněte si nový díl Nad(h)ledu, který naleznete už nyní na tradičních platformách Spotify, Soundcloud či Apple Podcasts. A při té příležitosti si třeba můžete přehrát také některý z předchozích dílů. Přejeme příjemný poslech!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit