Bílí Tygři Liberec

Natrénováno už jsem kdysi měl, nyní to stačí udržovat, směje se před delší pauzou Lukáš Krenželok

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Lukáš Krenželok také letos patřil mezi pilíře libereckého útoku. S celým týmem se těšil na vyřazovací boje, jenže nakonec mu začalo volno dříve, než si představoval. "Vlastně jsme v kontextu letošní sezóny udělali to nejlepší, co šlo. Bylo to jako každý rok - znovu jsme se snažili jít zápas od zápasu a opět se nám podařilo ovládnout základní část," přemítá.

Do play-off jste si určitě věřili, letos se však o titul nakonec bojovat nebude. Je to zklamání?
Celých 52 zápasů v základní části se člověk připravuje, aby hrál play-off. Dopadlo to, jak to dopadlo. Určitě to zamrzí, nicméně nedá se s tím nic dělat. Navíc už mám svůj věk, každé play-off může být moje poslední. Na hokeji je to vůbec to nejlepší.

Na druhou stranu máš relativně rozsáhlou rodinu, a to částečně na druhé straně republiky. Jak nastalou situaci prožíváš pohledem občana?
Nijak moc to neřeším. Manželka je na druhé straně republiky a už dělala nějaké nákupy, protože ji sousedi trošku strašili. Nebudeme teď holt chodit do kina a podobně, užijeme si to doma.

Je aspoň malé pozitivum, že je čas právě na rodinu?
Ano, syn je doma, tak ho budu hlídat. Ale je to o měsíc a půl dřív, než jsem chtěl! (usmívá se)

Veškerá sportoviště jsou teď zavřená, tak jak se plánuješ udržovat v kondici?
Žijeme na vesnici, takže se o samotě budu chodit proběhnout. Nějaké cviky si navíc můžu udělat doma. Natrénováno už jsem kdysi měl, nyní to stačí udržovat. (směje se)

Jste po vývoji událostí o to radši, že jste vyhráli základní část a zakončili tak sezónu s pohárem v rukou?
Je to pravda, vlastně jsme v kontextu letošní sezóny udělali to nejlepší, co šlo. Bylo to jako každý rok - znovu jsme se snažili jít zápas od zápasu a opět se nám podařilo ovládnout základní část. To rozhodně není jednoduché, je to běh na dlouhou trať. Jsme rádi, že se nám to povedlo. Prezidentský pohár jsme zde za dobu mého působení získali už počtvrté, bojuje se za to každým rokem.

Rok co rok se také fanoušci mají příležitost s hráči rozloučit na společenské akci, letos tomu bohužel tak nebude. Co chceš vašim příznivcům vzkázat?
Děkujeme jim za parádní ročník. Je nám líto, že jsme nemohli bojovat i o další pohár a radovat se s nimi z dalších vítězství. Jsme rádi, že máme takovou podporu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit