Bílí Tygři Liberec

Nejdůležitější bylo, že nás ten neuznaný gól nepoložil, hlásí Michal Bulíř

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - To byly nervy! Tygři s Vítkovicemi prohrávali už o dvě branky, ještě do konce druhé třetiny ale dokázali vyrovnat a v poslední části hry pak dokonali obrat. Jedním z jeho hlavních strůjců byl Michal Bulíř, který zaznamenal jeden gól a jednu asistenci. „Jsme rádi, že jsme konečně vyhráli před domácím publikem," těší libereckého kanonýra.

Michale, jaké jsou pocity po skvělém obratu?
Jsme rádi, že jsme to nakonec dotáhli do vítězného konce. Hráli jsme aktivně, což se oproti minulým zápasům zlepšilo, teď to musíme udržet a pokračovat zítra.

Ty jsi dnes byl u dvou branek, obě po krásných kombinacích
Při prvním gólu mi to hezky před branku dal Michal Birner a já jsem z první prostřelil gólmana. V druhém případě jsme to hezky vykombinovali, to se nám povedlo.

V druhé třetině jste dali gól, ale nakonec nebyl kvůli coach challenge uznán. Jak jsi tu situaci z tvého pohledu viděl?
Hodně lidí říká, že ten gól měl platit. Já osobně to nevím, ještě jsem to na videu neviděl. Nevím, jestli se tam zkoumala ta situace při tom gólu nebo před ním. To ví rozhodčí a ti se rozhodli, jak se rozhodli. Hlavní bylo, že nás to nepoložilo a že jsme bojovali do konce. Ten obrat pak stejně přišel.

Je ta výhra cennější tím, že se vám teď doma nedařilo?
Určitě je, potřebovali jsme vyhrát. Pomohl nám ten vítězný zápase se Spartou. Před tím jsme pět utkání prohráli, takže jsme rádi, že jsme opět před domácím publikem zvítězili. Teď to ještě chceme před reprezentační přestávkou potvrdit v Mladé Boleslavi.

Hrajete už zítra, jak budete renegerovat?
Každý musí vědět, co potřebuje jeho tělo. Já jsem si koupil magnetický přístroj na nohy, takže to večer zapnu a trochu těm nohám ulevím. Pak se dobře vyspím a zítra zase naplno!

Ten přístroj použiješ poprvé nebo s ním máš už zkušenosti?
Mám ho už od začátku sezóny. Musím říct, že mi to pomáhá. Je potřeba se tomu tělu věnovat, hlavně když máte dvě utkání po sobě, to je náročný. Pro nás je dobře, že jedeme do Boleslavi, není to žádná dlouhá cesta. Chceme tam vyhrát!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit