Bílí Tygři Liberec

Nejmladší Tygřata si užila pestrý týden. Váleli prvňáci i druháci

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Malí Bílí Tygři z první a druhé třídy se o víkendu činili. Postupně narazili na Jablonec či Lomnici nad Popelkou, síly však změřili také s pražskou Spartou. A kromě hokejových zkušeností si z těchto soubojů odnesli i pořádnou porci zábavy.

Hned v sobotu nastoupili druháci na domácí půdě v rámci krajské soutěže proti Jablonci nad Nisou. Souboj Tygrů s Vlky přinesl spoustu parádních hokejových momentů a mnoho branek na obou stranách. Soupeř malých Tygřat předváděl srdnatý výkon, ani domácí se však nenechali zahanbit a svedli tak spolu velmi zajímavý souboj.

Druhá parta pro změnu vyrazila do Lomnice nad Popelkou, kde nastoupila proti stejně starému domácímu výběru. Také tato smečka se na první pohled hokejem bavila a předváděla na ledě vynikající výkon, který okořenila spoustou pohledných branek.

V neděli pak jak na druháky, tak také na malé prvňáky čekala těžká zkouška v podobě duelů s pražskou Spartou. Obě kategorie sehrály s malými Sparťany vyrovnané souboje, které měly velké tempo. Kulisu navíc dokreslili svým fanděním rodiče, kteří hnali své ratolesti kupředu. I díky tomu se malí Tygři předvedli v tom nejlepším světle a postarali se o spoustu krásných gólů.

Daniel Stehno o víkendových zápasech:

"Všechny naše děti musím za víkendové zápasy pochválit. Myslím, že se jim daří naplno uplatňovat, co se na tréninku naučili. Co je ovšem nejdůležitější, na první pohled se ve všech zápasech bavili. Pochvalu si za své výkony zaslouží také soupeři. Zároveň bych rád poděkoval rodičům, kteří nám i ve venkovních utkáních vytvořili takřka domácí atmosféru a hnali tak své malé Tygry vpřed."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit