Bílí Tygři Liberec

Není důvod přestávat věřit, hlásí před domácími zápasy Roman Will

Date of publication Author Dominik Jakubec

Hradec Králové - V královéhradecké ČPP Aréně Roman Will dlouho držel čisté konto, nakonec se však spolu s týmem musel smířit s porážkou a stavem série 0:2. Přesto neskládá zbraně. "Nepochybuji, že ještě můžeme sérii otočit," hlásí.

Už ve čtvrtek byl dlouho jedním z klíčových hráčů Bílých Tygrů. Mountfield sice náš tým výrazně přestřílel, na Willovu branku vyslal včetně prodloužení celkem 40 střel, přesto mladý gólman dlouho držel své spoluhráče ve hře o první bod v čtvrtfinálové sérii. Smolný gól v nastaveném čase však naděje Tygrů uťal.

V druhém utkání opět sahal náš tým po výhře. Ještě v 52. minutě držel Will čisté konto a Tygři vedli 1:0. "Ale to je teď úplně jedno," smutní Will, který dodává: "Na kdyby se nehraje. Jediné, co nás zajímá, je v této situaci výsledek. A na zápasy prohráváme 0:2," počítá snadno.

Nejprve Lukáš Cingel z přesilové hry po sporném souboji u mantinelu vyrovnal a o pět minut později Radek Smoleňák dokonal obrat. Závěrečný gól Jaroslava Bednáře už byl pouze smutnou tečkou za výsledkem. "Tak to zkrátka letos je. Byli jsme jim přinejmenším vyrovnaným soupeřem, ale výsledek mluví jasně. Celou sezonu jsme hráli dobře, ale stejně jsme skončili sedmí," komentuje Will.

Z východu Čech se tedy Tygři vracejí pod Ještěd s prázdnou. Ani výsledek 0:2 však není pro naše hráče důvodem vzdávat se. "Není důvod nevěřit, že máme na postup. Odehráli jsme dva vyrovnané zápasy, nic ještě není hotové. Tím spíš vzhledem k tomu, jak silný tým máme. Nepochybuji, že ještě můžeme sérii otočit," uzavírá Will.

Klíčové domácí čtvrtfinálové boje se odehrají v pondělí 19. března od 17:20 a v úterý 20. března od 18:00. Bílí Tygři budou potřebovat co nejbouřlivější podporu, přijďte jim pomoci k vítězství!

Bakošovi nezabránilo ve střele ani Řepíkovo hákování

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit