Bílí Tygři Liberec

Objednejte si svůj tygří dres před Vánoci včas!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vánoce se blíží. Chcete udělat sobě nebo někomu ze svých blízkých dresem s vlastním číslem a jménem? Pak neváhejte a pospěšte si! Vzhledem k výrobní době dresu je nutné objednávku stihnout do pevně daných termínů.

Originální dres

Pokud si chcete pořídit přesnou kopii dresu, který oblékají hráči na ledové ploše, pak je pro vás nejlepší volbou originální dres Bílých Tygrů. Obsahuje všechny náležitosti hracího dresu včetně loga v podobě nášivky.

Pokud si chcete originální dres objednat s vlastním číslem a jménem, pak si pospěšte. Vzhledem k delší produkční době je nutné tyto objednávky realizovat nejpozději do neděle 29. listopadu!

Originální dres na přání s vlastním číslem a jménem můžete zakoupit ZDE za 1990 Kč.

Replika dresu

Replika dresu je vůbec nejoblíbenějším fanouškovským produktem. Tento dres je věrnou kopií hráčského dresu, ovšem na rozdíl od originálního dresu se liší detaily, jako například chybějící výšivkou loga.

Díky je také rychlejší doba dodání. Pokud si tedy chcete nechat vyrobit vlastní repliku dresu na přání, můžete objednávat do neděle 6. prosince. Tento termín platí také pro další dresy bez originální výšivky, jako například retrodres s logem Stadionu Liberec.

Kompletní nabídku tygřích dresů naleznete ZDE.

Tygřím dresem potěšíte každého fanouška! Zajistěte sobě nebo svým nejbližším dres s vlastním jménem a číslem a rozhodně před Vánoci neminete branku! Nezapomeňte navíc, že majitelé permanentek či klubových karet mohou při nákupu nezlevněných produktů ve fanshopu či e-shopu využít slevu 10 %.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit