Bílí Tygři Liberec

Od pátku otevřena prodejna fanshopu v Géčku!

Date of publication Author Klub

Liberec - Blíží se vánoční svátky, je tak pravý čas postupně shánět dárky pro své nejbližší. Pravou tygří inspiraci naleznete od pátku nově také v Nákupním centru Géčko, kde bude o následujících víkendech otevřena pobočka fanshopu!

Kromě tradiční kamenné prodejny fanshopu v areálu Home Credit Areny otevíráme po dobu adventu také pobočku v libereckém nákupním centru Géčko. Otevřena bude vždy od pátku do neděle od 9 do 19 hodin. Poprvé se na fanoušky těšíme už v pátek 4. prosince! Přijďte si vybrat tygří dárky pod stromeček!

K nákupu budete moci využít dárkovou balicí službu ZDARMA, pro permanentkáře navíc také v této prodejně platí sleva 10 % na nezlevněné produkty. Nezapomeňte si tak vzít svou permanentku s sebou! Najdete nás u vstupu do NC Géčko kousek od prodejny Sportisimo!

Otevírací doba prodejny v NC Géčko

Pondělí - Čtvrtek: Zavřeno
Pátek: 9-19
Sobota: 9-19
Neděle: 9-19

fanshop globus

S rozvolněním protivládních opatření je již otevřena také kamenná prodejna fanshopu v areálu Home Credit Areny, který můžete navštívit každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřen bude také o všech následujících adventních nedělích, a to od 9 do 15 hodin.

K nákupu pak můžete využít také náš e-shop, kde si můžete vybrat z pohodlí vašeho domova a zvolit jednu ze širokých možností dopravy. V našem fanshopu nebo e-shopu si vybere každý! Užijte si s námi pravé tygří Vánoce!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

banner dresy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit