Bílí Tygři Liberec

Odměňte se trikem Tygří Letní Challenge z limitované edice!

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří Letní Challenge je v plném proudu. Plánujete se zúčastnit, nebo už dokonce máte start za sebou? Tak se za to pořádně odměňte! Zajistěte si unikátní vzpomínku na svůj výkon v podobě trička z limitované edice!

Tygří Letní Challenge odstartovala 1. července, od tohoto data se již na trať vydaly stovky účastníků. A to není vše, letos si můžete na tento neobvyklý závod pořídit také stylovou památku.

Pro druhý ročník Tygří Letní Challenge jsme si totiž pro naše fanoušky přichystali trika z limitované edice, která vám budou nepříjemnou trať na Ještěd pod lanovkou připomínat. Cena trika je 250 Kč a k dostání je v dospělých i dětských velikostech. Ale pozor, počet kusů je omezen!

Triko z limitované edice Tygří Letní Challenge můžete zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Kamennou prodejnu naleznete v areálu Home Credit Areny a otevřena je od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.

Triko je samozřejmě k dostání také v e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy, při nákupu nad 1 000 Kč ji navíc máte zcela ZDARMA!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit