Bílí Tygři Liberec

Odstartoval prodej vstupenek na zápasy s Litvínovem a Mladou Boleslaví

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílé Tygry čekají v následujících osmi dnech další dva domácí extraligové zápasy - v pátek 25. září proti Litvínovu a v úterý 29. září s Mladou Boleslaví. Vzhledem k aktuálním vládním nařízením bude sice také jejich maximální kapacita omezena, přesto bude kromě míst pro majitele permanentek k dispozici také omezený počet jednorázových vstupenek! Prodej odstartoval v úterý 22. září v 13 hodin.

Vzhledem k aktuálním vládním opatřením je možné Home Credit Arenu naplnit až necelými čtyřmi tisíci fanoušků. Režim zůstává podobný, jako na PRVNÍ DOMÁCÍ - majitelé permanentek mají svá místa garantovaná.

S ohledem na zákaz fungování sektoru na stání nebude možné tento sektor využívat v běžném režimu. Namísto toho zde budou nainstalována sedadla, díky nimž budou veškerá pravidla dodržena. Majitelé permanentek do tohoto sektoru obdrží u vstupu oproti své permanentce vstupenku na jedno z těchto sedadel. Nemusí si tedy vyměňovat permanentku či vyzvedávat na Rotundě novou vstupenku.

Prodej jednorázových vstupenek

Do celkové kapacity necelé 4 tisíce fanoušků bude možný prodej také omezeného počtu jednorázových vstupenek tak, aby byla naplněna všechna vládní opatření. Prodej dostupných jednorázových vstupenek na zápasy s Litvínovem a Mladou Boleslaví odstartoval v úterý 22. září v 13:00, a to na Rotundě a online v síti Ticketportal!

Ceny vstupenek zůstávají shodné s minulou sezonou. Stanovena bude základní cenová hladina, která se může navýšit dle atraktivity utkání. Tuto plovoucí cenu ovlivní například termín zápasu, soupeř nebo čas úvodního buly.

ceník vstupenek

Uvolňování míst permanentkářů

Novinkou je také systém uvolňování míst permanentkářů, kteří vědí, že na utkání z nějakého důvodu nemohou dorazit. Takto uvolněná sedadla půjdou do volného prodeje, budou tak k dispozici všem ostatním fanouškům. O systému uvolňování sedadel naleznete více ZDE. Uvolnit vaše sedadlo je možné až ve chvíli, kdy je zápas v prodeji.

Nezapomeňte si své místo v Home Credit Areně zajistit ve volném prodeji včas! Kapacita je výrazně omezena!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit