Bílí Tygři Liberec

Otevřený trénink Bílých Tygrů už tuto středu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete si pěkně zblízka prohlédnout tréninkovou jednotku tygřího A-týmu? Pak rozhodně ve středu 25. července doražte do Home Credit Areny! Bílí Tygři pořádají pro své fanoušky otevřený trénink, po němž bude následovat krátké setkání s vybranými hráči.

Bílí Tygři se v minulém týdnu znovu vrátili na led a po úvodním oťukávání a seznamování s ledovou plochou již pomalu najíždějí do ostrého tréninkového tempa. Ve čtvrtek je čeká také první přípravný zápas na ledě pardubického Dynama.

Chcete si na vlastní oči prohlédnout, jak se na východočeského soupeře naši hráči připravují? Pak rozhodně doražte ve středu 25. července do Home Credit Areny. Bílí Tygři totiž pro své fanoušky uspořádají otevřený trénink. K vidění bude rozmanitá paleta tradičních hokejových cvičení, která hokejovým příznivcům svým výkladem doprovodí videokouč Aleš Vladyka.

Tréninková jednotka odstartuje v 8:45 a probíhat by měla necelou hodinu. Po skončení tréninku bude v mixzóně následovat krátké setkání s vybranými hráči tygřího A-týmu, s nimiž se budou fanoušci moci vyfotografovat nebo s nimi pouze v odlehčené atmosféře prohodit pár slov.

Vstup do Home Credit Areny bude umožněn hlavním vchodem naproti infopultu od 8:30.

Pokud na dopolední trénink nemůžete vyrazit, rozhodně nezoufejte. Otevřenou tréninkovou jednotku totiž budete moci sledovat také pomocí živého streamu na našem Facebooku a rovněž na našich webových stránkách.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit