Bílí Tygři Liberec

Padesát a dost. Básnická play-off soutěž zná všechny výherce!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři si před startem play-off pro fanoušky nachystali básnickou soutěž, jejíž hlavním cílem bylo poskládat jednotlivá slova z billboardů po městě do věty tak, aby se rýmovala a dávala smysl. Během prvních tří dnů se ozvalo prvních 50 soutěžících se správnou odpovědí: "Z pověření pana krále máme tady čtvrtfinále!"

Play-off kampaň se v Liberci objevuje na billboardech, plakátech a dalších plochách. Setkat se s ní můžete také v online prostředí. Vyřazovací boje se letos ponesou v duchu sloganu Play-off jedna báseň a chybět tak opět nebude spousta rýmů a básní.

Básnická play-off soutěž nakonec neměla dlouhého trvání a skončila ještě před posledním duelem základní části s Karlovými Vary. Padesáti fanouškům, kteří přišli se správnou odpovědí, stačily celkem tři dny na rozluštění básně. "Fanoušci nás překvapili, že naší soutěž rozluštili během tří dnů od vylepení billboardů. Je vidět, že už jsme je básněmi během celé sezony nakazili a dokáží je složit snadno. Gratulujeme výhercům a věříme, že si společně užijeme play-off," říká marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Všichni výherci už byli kontaktováni a mohou se těšit na příjemnou odměnu v podobě voucheru ve výši 200 Kč na občerstvení v Home Credit Areně! Voucher mohou uplatnit na zápasech 1. a 2. čtvrtfinále ve stáncích s občerstvením na ochozu Home Credit Areny.

Všem zúčastněným děkujeme za účast v soutěži a výhercům přejeme, aby si odměnu náležitě užili.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit