Bílí Tygři Liberec

Páteční zápas s Plzní přesunut, termín se hledá

Date of publication Author Klub

Liberec - V průběhu října zasáhly do rozpisu zápasů hned dvakrát termínové změny. Připomínáme, že tento pátek, tedy 18. října, se zápas s Plzní v Home Credit Areně neodehraje, jeho nový termín se teprve hledá.

Nejbližším utkáním Bílých Tygrů v extralize měl být dle původního kalendáře zápas 11. kola na domácím ledě proti Plzni, který se měl odehrát v pátek 18. října od 18 hodin. Vzhledem k termínovým kolizím se ovšem tento zápas v pátek neodehraje.

Nový termín utkání zatím není v tuto chvíli znám. Dle dohody obou týmů bude záviset na působení obou týmů v Champions Hockey League. Jakmile bude termín zápasu znám, budeme vás informovat na všech našich komunikačních kanálech. Stejně tak budeme informovat o předprodeji vstupenek, který bude spuštěn teprve ve chvíli, kdy bude definitivně určen termín.

Nejbližším zápasem Bílých Tygrů bude středeční souboj Champion Hockey League proti Augsburgu, v němž si to s německými soupeři rozdají v přímém souboji o postup do osmifinále prestižní mezinárodní soutěže. V extralize se pak na domácím ledě Tygři představí v pátek 25. října, kdy pod Ještěd dorazí Karlovy Vary, a následně v neděli 27. října, kdy hostí Mountfield HK.

Vstupenky na tyto a všechny další domácí zápasy základní části si můžete zakoupit již nyní v síti Ticketmaster, případně osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny. Nenechte si domácí souboje Bílých Tygrů ujít a zajistěte si svá sedadla včas!

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit