Bílí Tygři Liberec

Permanentky od 13. července opět v prodeji, znovu se otevře i fanshop

Date of publication Author Klub

Liberec - Prodej permanentních vstupenek na novou sezonu se v týdnu od 6. července z důvodu dovolené na Rotundě zastavil, ve stejném termínu se na týden zavřel také fanshop. To už ale od 13. července neplatí.

Od pondělí 13. července si tedy znovu můžete zajistit své místo v Home Credit Areně pro nadcházející sezonu. Prodejní místo na Rotundě bude možné navštívit v tradiční otevírací době, tedy v pondělí a od středy do pátku od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin. V úterý je pak Rotunda otevřena pouze odpoledne od 13 do 18 hodin.

Tlačítko PERMICE

Fanshop opět otevřen

Po skonení dovolené se opět otevírá i tygří fanshop, který bude od pondělí znovu otevřen ve všední dny od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin. Zboží si budete moci objednat i pomocí našeho e-shopu. V následujícím týdnu budou odesílány také e-shopové objednávky učiněné během odstávky fanshopu.

Nezapomeňte se vybavit na léto! V našem fanshopu a e-shopu právě teď naleznete aktuální letní kolekci, kterou využijete na dovolené v tuzemsku i v zahraničí. Pro majitele permanentek navíc nabízíme slevu 10 % z ceny nákupu.

Přejít do e-shopu

kemp fanshop

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit