Bílí Tygři Liberec

Permanentní vstupenky na sezonu 2020/21 v prodeji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Permanentky na novou sezonu jsou v prodeji! Fanoušci Bílých Tygrů si od pondělí mohou zajistit své místo v Home Credit Areně, a to osobně v předprodeji na Rotundě nebo online v síti Ticketportal.

Důraz na prodej online

Permanentní vstupenky se jsou v prodeji do všech kategorií. Cena permanentní vstupenky pro loňské permanentkáře se pohybuje od 2 600 Kč (fanklub) až po 5 500 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 000 Kč i více v porovnání s nákupem jednotného vstupného!

Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do 30. června, kdy končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Se slevou jsou v prodeji také permanentky pro seniory a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za cenu 1000 Kč. Do Česká spořitelna Klubu bude permanentní vstupenka stát 12 500 Kč.

Vzhledem ke koronavirové pandemii bude letos kladen větší důraz na prodej permanentek online. Majitelé permanentních vstupenek na loňskou sezonu budou moci využít předkupní právo na své místo online v síti Ticketportal. Potřebují k tomu virtuální přidělené "Číslo permanentky" a "Ověřovací kód", které jsou svázány s jejich sedadlem a které přišly všem fanouškům spolu s návodem emailem ze sítě Ticketportal v neděli 24. května. Údaje byly doručeny na adresu, kterou fanoušci uvedli při nákupu permanentky na minulou sezonu.

Tlačítko PERMICE

Pro využití předkupního práva na své místo v předprodejním místě na Rotundě je nutné předložit loňskou permanentní vstupenku.

ceník stávající 2020/21

Stejně jako v minulém ročníku si budou fanoušci moci vybrat vizuál své karty. Na výběr bude celkem z pěti podob, přičemž každá bude svázána s konkrétním hráčem. Počet jednotlivých kusů je omezen, pokud tedy chcete mít na permanentce svého favorita, pospěšte si!

ceník nové permanentky 2020/21

Důležité novinky

Bílí Tygři si ve spolupráci s ticketingovým providerem Ticketportal přichystali pro permanentkáře také několik novinek. Cílem klubu je, aby bylo co nejvíce sedadel na jednotlivých zápasech obsazeno. Pokud majitel permanentky nebude moci dorazit na některý ze zápasů, může uvolnit své místo zpět do prodeje. V případě, že bude jeho sedadlo následně prodáno, získá věrnostní body, které může vyměnit za tygří dárky!

To zároveň souvisí s dalším krokem. Pokud fanoušek v průběhu nadcházející sezony neobsadí své sedadlo alespoň dvacetkrát z 26 domácích zápasů základní části, ztrácí pro příští ročník předkupní právo na své místo a možnost čerpat zvýhodněnou cenu. V případě, že je místo uvolněno do prodeje, počítá se permanentkáři do statistiky jako obsazené a započítává se tak mezi nutných 20 návštěv stejně, jako by osobně dorazil.

Výhody k permanentkám

Pro své fanoušky jsme si letos připravili řadu bonusů. Jedním z nich je tradiční věcný dar s novým tygřím vizuálem. Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přináleží také sleva 30 % na zboží adidas v prodejně Lion Sport. Výrazným bonusem je opět předkupní právo na zápasy play-off i na novou sezónu. Mimo to bude pro fanoušky jako motivace k využívání svých míst připraven věrnostní program s odměnami za počet návštěv na zápasech. Již zmíněnou výhodou je pak možnost uvolnit místo do prodeje a získat řadu tygřích odměn.

Mezi odměny nadále patří možnost vyrazit na domácí zápasy MHD zdarma či sleva 10 % v tygřím fanshopu. V průběhu sezony se pak mohou těšit na speciální limitovaný produkt tygřího fanshopu, který si budou moci zakoupit pouze majitelé permanentek.

Nenechte si utéct své místo v Home Credit Areně. Budťe součástí týmu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit