Bílí Tygři Liberec

Po Liberci jezdí nová tygří tramvaj. Z depa ji vyvezl Lukáš Krenželok!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ve středu si v ulicích Liberce odbyla premiéru tramvaj s novým tygřím vizuálem. O její uvedení na koleje se postarali Lukáš Krenželok spolu s tygřím maskotem. A cestující se nestačili divit!

Tygří tramvaj je v Liberci již tradicí, pro novou sezonu si však klub pro své fanoušky a pro všechny ostatní cestující připravil zcela nový vizuál. Měsíc před startem extraligy byla proměna tramvaje hotová a dvojice vagonů mohla vyrazit do plného provozu.

Z vozovny Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce ji po patřičné instruktáži osobně vyvezl útočník Bílých Tygrů Lukáš Krenželok. Jako rodilý Ostravák byl sice už před nástupem na tento dopravní prostředek zvyklý, k jeho řízení se ale dostal vůbec poprvé v životě. "A tímhle se to jako rozjíždí?" ptal se trochu nervózně při pohledu na páku, která se před ním objevila.

Po chvíli si však počínal jako zkušený "tramvaják". "Vždyť na tom nic není, tohle vás učí dva měsíce?" smál se spolu s instruktorem. S několikatunovým kolosem si brzy pohrával jako s pukem na ledě.

Na sedadla pro cestující jako první usedl tygří maskot, který se v prázdné tramvaji pořádně vyřádil. To už se ale souprava pomalu blížila ke své startovní stanici, kterou byl Dolní Hanychov. Jízdní řád byl neúprosný, na minutu přesně vyrazila nová tygří tramvaj do provozu.

Brzy se začala plnit prvními cestujícími, které maskot osobně uvítal. Dokonce si s nimi střihl cestu až na konečnou do Lidových sadů, během níž bavil osazenstvo soupravy.

Nezbývá než nové tygří tramvaji popřát mnoho kilometrů bez nehod!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit