Bílí Tygři Liberec

Pod Ještědem se chystá derby s Vervou. Přeruší Tygři sérii porážek?

Date of publication Author Martin Pacák

Liberec – V rámci 17. kola se Liberečtí po sérii tří venkovních zápasů vrací na domácí led. Protivníkem jim bude litvínovská Verva, s níž šelmy naposledy těsně prohrály po nájezdech. Svému soupeři tak mají rozhodně co vracet. Severočeské derby startuje v neděli od 16:00, přijďte Tygry podpořit!

Bílí Tygři Liberec versus HC Verva Litvínov

Série proher

Libereckým se zatím nedaří podle představ a po páteční prohře na ledě Hradce Králové se šelmy propadly na 13. místo extraligové tabulky. Aktuálně mají Tygři v zádech šňůru čtyř porážek – se Spartou, Kometou, Vítkovicemi a Hradcem, přičemž dvakrát podlehli až v nastaveném čase. Nyní, při návratu pod Ještěd, je tak ideální příležitost nelichotivou sérii zlomit!

Litvínov ale také nezažil vstup do sezony zrovna z říše snů. Na úvodní dvě výhry, z nichž jednou mimochodem porazil na svém ledě právě Bílé Tygry, navázal dlouhou sérií sedmi proher. Ta je již ale minulostí a z posledních šesti zápasů odcházela Verva šťastnější hned čtyřikrát. Naposledy Litvínovští porazili doma Berany ze Zlína.

Adam Klapka o krizi týmu

„Myslím, že to už je určitě hodně o hlavách. Na trénincích do toho dáváme všichni sto procent a děláme vše, abychom tu sérii zlomili. Věřím, že v neděli se to povede a vyhrajeme.“


Soupeř na dostřel

Rozdíl mezi oběma celky v tabulce nicméně činí rovné tři body, v případě vítězství by se tak šelmy mohly na chemiky dotáhnout. Celek z Podještědí na Vervu navíc v domácím prostředí umí, vyhrál zde čtyřikrát z pěti posledních střetnutí, přičemž v tom pátém bral alespoň bod.

Půjde o hodně! Tygři potřebují konečně vyhrát, přijďte je v důležitém utkání podpořit! Úvodní buly padne v neděli přesně v 16:00.

Tomáš Filippi si kryje puk před hráčem Vervy

FOTO: Edvard Beneš (HC Verva Litvínov)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit