Bílí Tygři Liberec

Poprvé na domácím ledě! Tygři vyzvou Hradec Králové

Date of publication Author Kristýna Šlechtová

Liberec - Další přípravné utkání se odehraje již ve čtvrtek, a to na domácím ledě Bílých Tygrů v liberecké Home Credit Areně, kde Severočeši vyzvou Hradec Králové. Proti východočeskému soupeři nastoupí i v dalším přípravném duelu a také s nimi odehrají první zápas sezony. Úvodní vhazování je naplánováno na 17:00. Zápas budete moci sledovat přímo z tribuny.

První prohra

Po vítězném turnaji Red Bulls Salute čekal Liberec první střet s extraligovým soupeřem. Liberečtí hráli jen na tři útoky a i přes dobrý výkon podlehli Dynamu 3:5. Výhře Pardubic výrazně pomohl hattrickem a asistencí bývalý centr Tygrů Adam Musil.

Za Liberecké se prosadil kapitán Petr Jelínek, Jan Ordoš a v přesilovce skóroval David Gríger.

Michal Ivan o zápasu v Pardubicích

„Zahraniční kluby, proti kterým jsme hráli v Kitzbühelu, rozhodně měly svou kvalitu. V Rakousku jsme hráli přeci jen o něco lépe, v obranném pásmu jsme volili jednoduchá řešení. Proti Pardubicím jsme si to naopak sami komplikovali.“


Zahraniční posily

V následujícím duelu Tygři vyzvou Hradec Králové, do jehož kádru se připojilo mnoho hráčů ze zahraničí. Tým posílí například kanadská dvojice Christophe Lalancette a Graem McCormack, Finové Ahti Oksanen a Henri Kiviaho nebo slovenský útočník Patrik Lamper. Za hradecký kádr také nastupovat Američan Colton Hargrove, který ale před sezonou ukončil kariéru.

Hradec prohrál první utkání na domácí půdě Kolína, ale od té doby se veze na vítězné vlně. V dalších přípravných zápasech Východočeši porazili Olomouc a Karlovy Vary, ale také rakouské kluby z Grazu a Vídně nebo slovenskou Bratislavu.

Fanoušci

Zápas budou moci sledovat příznivci přímo z ochozů Home Credit Areny, nicméně musejí dodržovat aktuální protiepidemická opatření. Kompletní seznam pravidel a omezení nejdete ZDE.

Prodlouží Hradečtí vítěznou sérii, nebo se ji Severočechům povede přerušit? První domácí utkání začne již ve čtvrtek v 17:00, tak přijďte Tygry podpořit!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit