Bílí Tygři Liberec

Poslechněte si vánoční co(v)ledu Bílých Tygrů!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako každý rok si pro vás Bílí Tygři Liberec připravili speciální vánoční přání. A ani letos nebude jen tak ledajaké! Připravte se na speciální verzi vánočních koled, tedy tygřích co(v)led!

Letošní sezonu výrazně zasáhla pandemie koronaviru. A právě ta se tak stala hlavním tématem speciálního vánočního přání Bílých Tygrů. Rozhodli jsme se do Vánoc poznamenaných pandemií COVID-19 vnést trochu nadhledu a pohody, na něž se můžete naladit poslechem tygří "pandemické" verze tradičních oblíbených vánočních koled.

Jejich zpěvu se po boku tygřího moderátora a zpěváka Honzy Havlíčka hrdě zhostili hráči A-týmu Ronald Knot a Jan Štibingr, kteří se zapojili také při tvorbě hudebního doprovodu. Zatímco Jan Štibingr si troufl na klávesy, Ronald Knot byl pověřen hrou na bicí nástroje. Jak jim to šlo si můžete prohlédnout ve videu.

Spolu s tygřími tvářemi se hudební části videa zhostila členka dámské hudební skupiny Ladybirds Alena Schernstein Vítová a žáci jabloneckého Studia KOKOS, v němž nahrávání co(v)ledy probíhalo. Celému Studiu KOKOS tímto děkujeme za příjemnou spolupráci!

Samozřejmostí tygřího vánočního videa je také příběh, který se tentokrát odehrává v kulisách pandemií zavřené Home Credit Areny. Hlavní role fanouška se zhostil malý Vendelín, který je libereckou hokejovou nadějí z tygří 2. třídy.

Natáčení a střih videa obstarala agentura iProfile a konečný výsledek si můžete pustit ve videu výše.

Všem Bílým Tygrům, malým i velkým, přejeme krásné prožití vánočních svátků a co nejúspěšnější rok 2021!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit