Bílí Tygři Liberec

Poslední Zlatá Tygří Trefa sezony 2018/19 našla výherce!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Oblíbená soutěž Zlatá Tygří Trefa se po úterním posledním domácím zápase základní části 2018/19 odmlčela. Ještě předtím ale udělala velkou radost jednomu mladému fandovi, který si v ní vystřelil takřka 13 a půl tisíce!

Vzhledem k tomu, že se Zlatá Tygří Trefa hraje pouze na utkáních základní části, bylo už předem jasné, že ji fanoušci v Home Credit Areně uvidí na delší dobu naposledy. Nabízela se však jiná otázka: Co se stane s částkou 13 491 Kč, které se od poslední výhry nastřádaly v jackpotu?

V případě, že by bank nebyl na posledním utkání vybrán, putovala by tato suma na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty. Fanoušek David, který o první přestávce chytil zlatě označený dárek, však už v zázemí před svým soutěžním pokusem pilně trénoval, aby si tento obnos odnesl domů on.

Mladý fanda vyrazil na led s podporou svého tatínka a mladšího bratra a před jejich očima se rozhodně nechtěl nechat zahanbit. K dispozici měl sice dva pokusy, otvor v desce překrývající branku však trefil hned na ten první a před zaplněnou Home Credit Arenou rozpoutal radostnou euforii.

Poslední Zlatá Tygří Trefa této sezony tak skončila vítězně, což mimo jiné znamená, že byl jackpot této soutěže rozdán beze zbytku. Rozdělil se celkem mezi čtyři výherce, kteří si v součtu odnesli přes 150 tisíc korun. Také v play-off se však můžete letos těšit na spoustu zajímavých přestávkových soutěží. Nenechte si domácí zápasy Bílých Tygrů ve vyřazovacích bojích ujít!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit