Bílí Tygři Liberec

Poslední kolo základní části Esport hokejové ligy je tu! Poskočí Tygři na 3. místo?

Date of publication Author Klub

Liberec - Esport hokejová liga ve hře NHL 20 se blíží ke konci základní části. Zbývá odehrát pouhé jedno kolo, v němž Bílí Tygři narazí na Zlín. Dzouvi a DannyZedlo budou mít šanci poskočit na stupně vítězů a vylepšit si tak pozici pro play-off.

Po 12 kolech EHL si Bílí Tygři stojí velmi dobře. S 27 body jim patří čtvrtá příčka tabulky a play-off jim již nemůže nic vzít. Stále jim však jde o konečné umístění po základní části. Potenciálně stále mohou skončit šestí, stejně tak se mohou posunout až na třetí příčku. A právě ta bude jejich cílem.

Třetí Kladno má jen o bod více a v posledním kole narazí na Pardubice, které bojuje o první příčku. Rytíře tak vůbec nečeká snadný úkol. Nejprve však musejí Bílí Tygři zvládnout svůj souboj se Zlínem. Zlínští gameři jsou totiž devátí a jde jim tedy o postup do vyřazovacích bojů. Rovněž oni tedy nebudou snadným soustem.

Jak si v posledním domácím kole Dzouvi a DannyZedlo povedou? Oba zápasy budete moci sledovat živě pomocí streamu na twitchového kanálu Esport hokejové ligy.

Sledujte hru NHL20 x EHL vs Litvínov (Winci) od uživatele dzouvi na adrese www.twitch.tv

Jednotlivé kluby si to v EHL mezi sebou ve třinácti hracích dnech rozdají systémem každý s každým o místo v první osmičce, která týmům zajistí účast v play-off. To se uskuteční v rámci offline turnaje 12. dubna a rozhodne se v něm o historicky prvním vítězi nové soutěže.

V každém kole proti sobě nejprve nastoupí lépe nasazení hráči, následně změří síly zbylí dva hráči obou týmů. Skóre těchto dvou zápasů se sečtou a z tohoto součtu vzejde celkový výsledek. Hracími dny Esport hokejové ligy jsou sobota a neděle..

Jak si Dzouvi a DannyZedlo v tygřích barvách v prvním ročníku Esport hokejové ligy povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit