Bílí Tygři Liberec

Poslední příležitost objednat si dres s vlastním číslem a jménem před Vánoci!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Vánoce se pomalu blíží. Chcete udělat sobě nebo někomu ze svých blízkých dresem s vlastním číslem a jménem? Pak neváhejte a pospěšte si! Vzhledem k výrobní době dresu je nutné objednávku stihnout do pondělí 29. listopadu.

Vzhledem k pandemii onemocnění COVID-19 a s ní souvisejícími omezeními ve výrobě je nutné letos provést objednávku dresu na přání v dostatečném předstihu. A to jak pro originální dres s vyšitým logem, tak také pro tradiční repliku, na níž je logo Bílých Tygrů pouze natištěno.

Ať už se rozhodnete pro první či druhou variantu, neváhejte. Garantovat doručení do Vánoc můžeme po dohodě s výrobcem pouze pro objednávky učiněné do pondělí 29. listopadu! Poté již bude možné objednat dres s vlastním číslem a jménem pouze s možností dodání až po vánočních svátcích.

Tygří dres si samozřejmě budete moci zajistit i těsně před Vánoci, vybrat si však již budete muset ze skladových kusů s předtištěným číslem a jménem jednoho z hráčů.

grafika dresy

Spolu s tygřími dresy však na našem fanshopu a e-shopu naleznete také vánoční kolekci a spoustu dalších tipů pro Ježíška na dárky pod stromeček pro vaše nejbližší.

Co by to bylo za Vánoce bez pleteného svetru. A právě tradiční vánoční svetr jistě udělá radost každému tygřímu fandovi! Ve fanshopu i e-shopu naleznete tuto stylovou novinku ve velikostech S až XXL. A pokud si chcete svůj outfit dokonale vyladit, můžete svetr doplnit ještě o šálu a kulich ve stejném vizuálu!

Pokud raději zůstanete v sychravém počasí doma, pak by vás mohl více zajímat tygří ovladač ke konzolím PS4, PS5 či Xbox. Jedná se o originální ovladač včetně původní krabice, který je ruční prací upraven do tygří podoby. Takový dárek pod stromečkem jistě potěší každého malého i velkého hráče!

Vánoce produkty

To ale stále není vše. Ve fanshopu naleznete také spoustu klasik, jako vánoční koule s tygřím logem, povlečení či vědomostní stolní hru Bílých Tygrů, které udělají pod stromečkem zaručeně radost. Proto neváhejte a prohlédněte si celou tygří vánoční kolekci pro rok 2021!

Kompletní vánoční tipy naleznete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

U nás už jsou Vánoce READY. Buďte připraveni i vy!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Vánoce christmas ready

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit