Bílí Tygři Liberec

Potěšte své nejbližší Tygry stylovým vánočním dárkem!

Date of publication Author Klub

Liberec - Advent je v plném proudu, je tedy nejvyšší čas se pomalu poohlížet po tipech na vánoční dárky. Zatím vás žádný nenapadá? Pak rozhodně vyrazte do tygřího fanshopu a e-shopu, kde naleznete řadu parádních vánočních novinek!

Co by to bylo za Vánoce bez pleteného svetru. A právě tradiční vánoční svetr jistě udělá radost každému tygřímu fandovi! Ve fanshopu i e-shopu naleznete tuto stylovou novinku ve velikostech S až XXL. A pokud si chcete svůj outfit dokonale vyladit, můžete svetr doplnit ještě o šálu a kulich ve stejném vizuálu!

Pokud raději zůstanete v sychravém počasí doma, pak by vás mohl více zajímat tygří ovladač ke konzolím PS4, PS5 či Xbox. Jedná se o originální ovladač včetně původní krabice, který je ruční prací upraven do tygří podoby. Takový dárek pod stromečkem jistě potěší každého malého i velkého hráče!

Vánoce produkty

To ale stále není vše. Ve fanshopu naleznete také spoustu klasik, jako vánoční koule s tygřím logem, povlečení či tygří dresy, které udělají pod stromečkem zaručeně radost. Proto neváhejte a prohlédněte si celou tygří vánoční kolekci pro rok 2021!

Kompletní vánoční tipy naleznete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA!

U nás už jsou Vánoce READY. Buďte připraveni i vy!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Vánoce christmas ready

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit