Bílí Tygři Liberec

Potvrdí Tygři v ENYAQ Hockey League první místo v tabulce proti Plzni?

Date of publication Author Klub

Liberec - Tempo ENYAQ Hockey League se stupňuje. Naše gamery čeká v úterý už šesté hrací kolo. Po čtvrteční výhře nad Litvínovem je čeká další prověrka v podobě Plzně. Jak se našim hráčům povede?

Trio Dzouvi, DannyZedlo a DoubleMaca se zatím ukazuje ve skvělé formě. Po úvodních výhrách nad Kometou Brno 4:1 a nad Karlovými Vary 3:2 sice zaváhali v duelu s Třincem, kterému podlehli po těsném průběhu 2:3, od té doby si ale připsali další dvě výhry.

Nejprve si po jednoznačném průběhu poradili s Českými Budějovicemi 5:0 a naposledy ve čtvrtek přehráli v severočeském derby litvínovskou VERVU 4:1 na zápasy. Díky tomu se po pěti kolech s 12 body drží na prvním místě tabulky ENYAQ Hockey League! A obhajovat ji budou proti Plzni.

Plzeň jako na houpačce

Západočeši sázejí v EHL na trojici gamerů Domin, Phil93 a Vajdic. A tomuto týmu to prozatím poměrně šlape. Z dosavadních pěti kol mají na kontě tři vítězství a dvě porážky, výsledkově se však nacházejí tak trochu na houpačce.

Po úvodních dvou výhrách proti Olomouci a Vítkovicím shodně 4:1, následovala však dvojice porážek se Spartou a Pardubicemi opět shodně 1:4. Z proher se ale dokázala Plzeň vzpamatovat a naposledy zvítězila 4:1 proti brněnské Kometě, čímž navýšila svůj bodový zisk na devět bodů a drží se na pozicích znamenajících play-off.

Celkové skóre Západočechů je v tuto chvíli 14:11. A podobně vyrovnané jsou také jejich výkony v jednotlivých disciplínách. Ve dvouhrách mají pozitivní bilanci 8:7, ve čtyřhrách si také nevedou špatně při skóre 6:4. Podíváme-li se na výkony jednotlivých hráčů, nejvíce bodů zatím sbírala dvojka Phil93, který čtyřikrát vyhrál a jedinkrát prohrál. Jednička Dominik si drží bilanci 3:2, naopak trojka Vajdic zatím pouze jednou zvítězil a čtyřikrát prohrál.

Jak si proti Plzni tygří gameři povedou? Další kolo čeká ENYAQ Hockey League už toto úterý!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit