Bílí Tygři Liberec

Potvrzeno! Petr Nedvěd udělá tečku za svou kariérou zápasem proti Jaromíru Jágrovi!

Date of publication Author Klub

Liberec - Sen mnoha hokejových fanoušků se stává realitou. Souboj hokejových legend v liberecké Home Credit Areně je potvrzen! Petr Nedvěd ve svém posledním zápase vyzve v dresu Benátek Kladno i s Jaromírem Jágrem, který na tiskové konferenci v dopoledních hodinách oznámil, že naskočí do sobotního zápasu Benátek nad Jizerou s Kladnem. Utkání se tedy přesouvá do Liberce.

V předvečer nedělního slavnostního ceremoniálu, při němž bude před utkáním se Spartou vyvěšen dres Petra Nedvěda ke stropu Home Credit Areny, tak dlouholetý kapitán Bílých Tygrů učiní definitivní tečku za svou bohatou kariérou.

Nedvěd nastoupí proti svému kamarádovi a bývalému spoluhráči z Pittsburghu Penguins, New Yorku Rangers a národního týmu Jaromíru Jágrovi. Ten po středečním příletu do České republiky ve čtvrtek oznámil, že do sobotního zápasu Benátek s Kladnem nastoupí. Zatímco v případě Jaromíra Jágra není jisté, jak výraznou porci utkání odehraje, Petr Nedvěd přislíbil účast v celém zápase. Svým soubojem Nedvěd s Jágrem splní sen mnoha hokejových fanoušků.

Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Systém prodeje vstupenek

Vstupenky jdou do prodeje dnes v 13 hodin. V první vlně budou mít příležitost k zakoupení vstupenek majitelé klubových a permanentních karet na zápasy Bílých Tygrů a také majitelé permanentek na zápasy Benátek nad Jizerou.

Vstupenky pouze pro držitele permanentek budou v prodeji přibližně do 21 hodin či do uspokojení zájmu. V provozu bude tradiční předprodejní místo na Rotundě liberecké Home Credit Areny a majitelé permanentek z Benátek nad Jizerou si budou moci vstupenky směnit přímo na tamním stadionu.

Běžná cena vstupenky byla stanovena na 100 Kč a děti do 140 cm mají vstup tradičně za symbolickou 1 Kč.

Místa pro majitele permanentních a klubových vstupenek budou blokována pouze do pátečních 12:00. Na jednu permanentku bude možné dokoupit 1+1 vstupenku na sobotní utkání!

V pátek ve 13:00 odstartuje volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, a to na tradičních předprodejních místech, v síti Ticketpro a také online prostřednictvím webových stránek www.ticketpro.cz. Několik stovek vstupenek bude vyblokováno také pro fanoušky z Benátek nad Jizerou. Ty budou v prodeji přímo na stadionu v Benátkách od pátečního poledne. Také pro volný prodej platí cena 100 Kč, děti do 140 cm za 1 Kč.

Úvodní buly utkání Benátek nad Jizerou proti Kladnu padne v sobotu 3. února v 17:30. Hala se pro fanoušky otevře v 16:30.

Prodej tabulka

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit