Bílí Tygři Liberec

Právě vychází historicky první ročenka Bílých Tygrů Liberec

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete si udělat dokonalý přehled o nejmladších nadějích i největších oporách Bílých Tygrů? Chcete si připomenout největší hráčské legendy klubové historie a rádi zavzpomínáte na největší úspěchy i zlomové okamžiky libereckého hokeje? Zajímá vás, kdo se stará o doprovodný program a propagaci zápasů, nebo jste pyšný rodič, který najde své dítko na fotografii s ostatními Tygry? Pro Vás pro všechny je určena zbrusu nová ročenka Bílých Tygrů s letopočtem 2018/2019.

Ucelené ohlédnutí za událostmi poslední sezóny si Bílí Tygři připravili vůbec poprvé v historii. Obsáhlá publikace mapuje události a osobnosti klubu od přípravky po výkladní skříň Tygrů, kterou je bezesporu extraligový A tým – vicemistr uplynulé sezóny. Nechybí týmové i profilové fotografie všech hráčů, přehledné složení trenérských a realizačních týmů, stejně jako shrnutí dílčích i celkových výsledků v sezóně. Nechybí ani stránky věnované farmářskému týmu Bílých Tygrů v Benátkách nad Jizerou nebo hokejovým Bílým Tygřicím.

Ročenka rovněž hodnotí sportovní a pedagogickou práci trenérských týmů Bílých Tygrů, spolupráci se školami či mezinárodní vztahy klubu a výměnné pobyty od nejmenších kategorií po akademické týmy. Součástí publikace je rovněž stručný přehled klubové historie, největších úspěchů a profily největších hráčských osobností uplynulých let, jejichž dresy byly slavnostně vyvěšeny pod stropem Home Credit Areny.

Ročenka Bílých Tygrů je vyvedena v barvě, na kvalitním křídovém papíře ve formátu A4. K dostání bude na e-shopu i v klasickém fanshopu Bílých Tygrů už od tohoto pátku, a to za cenu 100 Kč. Výtěžek z ročenky poputuje na tygří mládež. Do jednotlivých kategorií v rámci klubu bude ročenka distribuována prostřednictvím trenérů či vedoucích jednotlivých týmů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit