Bílí Tygři Liberec

Přetaví Tygři druhý mečbol v postup? Smečka vyráží na horký plzeňský led

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Naši hráči nevyužili ve středu první mečbol čtvrtfinále, když neudrželi náskok 3:1 z první třetiny. Série se tudíž vrací k šestému utkání do Plzně. Získají Tygři čtvrté vítězství nebo bude muset rozhodnout sedmý zápas?

První mečbol nevyužit, série se vrací do Plzně!

Bílí Tygři v pondělí zvládli čtvrté utkání série na jedničku a na domácí led se vraceli s náskokem 3:1 na zápasy. Stačila jim výhra a mohli slavit postup do semifinále. Ne nadarmo se ale říká, že poslední krok bývá nejtěžší.

Liberečtí sice po první třetině vedli 3:1 a zdálo se, že mají vše pod kontrolou. Indiáni ovšem nechtěli dát svou kůži jen tak lacino. Ve druhé dvacetiminutovce vsítili čtyři branky a otočit vývoj utkání. V závěrečném dějství už si Západočeši výsledek pohlídali. „Do druhé třetiny jsme nastoupili jako mistři světa, tak to taky vypadalo,“ svěřil se po utkání obránce Radim Šimek. Celý rozhovor s Radimem Šimkem o pátém zápase si můžete přečíst zde.

Reportáž po pátém zápase:

Opět na horký plzeňský led

Severočeši už jednou v této sérii Indiány v jejich domácím prostředí porazili. Nyní se o to pokusí podruhé. Úkol to však nebude jednoduchý, Plzeňští stále nemají co ztratit, jsou po středeční výhře nabuzeni a navíc je budou za výhrou hnát jejich fanoušci.

Otázkou zůstává, kdo se tentokrát postaví do liberecké svatyně. Po vychytaném čistém kontě ve čtvrtém utkání dostal ve středu šanci opět Roman Will. V bráně ovšem zůstal jen do třetího zásahu hostů, poté ho vystřídal Ján Lašák.

Série se pomalu blíží do finále. Buď Bílí Tygři získají čtvrtý bod a postoupí dále, nebo se v případě plzeňského vítězství dočkáme sedmého utkání, které by se odehrálo ve městě pod Ještědem. Zda to bude první či druhá možnost, se dozvíme již v pátek. Úvodní buly padne před kamerami České televize v 18:30!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit