Bílí Tygři Liberec

Příležitost pro opozdilce! V příštím týdnu otevřeme pro prodej permanentek Rotundu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Letos probíhá prodej permanentních vstupenek čistě online. V příštím týdnu jsme si však pro vás z důvodu velkého zájmu fanoušků o osobní nákup připravili výjimku - od středy do soboty budete moci permanentky zakoupit také osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny!

Prodej permanentek na sezonu 2021/22 přesunuli Bílí Tygři do online prostředí. A je vidět, že tento krok celá řada fanoušků ocenila. Z pohodlí domova si své místo zajistila většina loňských permanentkářů, kteří si mohli zvolit mezi doručením Českou poštou zdarma či osobním odběrem.

Zároveň však Bílí Tygři respektují, že mohl pro některé fanoušky online prodej znamenat problém. "Chápeme, že mnozí zákazníci nákupům online příliš neholdují, případně nedůvěřují online platbám. Zároveň jsme se často setkávali s tím, že naši němečtí fanoušci měli problémy s online zahraniční platbou," vysvětluje marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Aby si mohli svou permanentku bez výrazných potíží do konce předkupního práva zajistit skutečně všichni fanoušci, rozhodli se Bílí Tygři otevřít v posledním týdnu od 28. července také fyzický prodej na Rotundě. "Věříme, že díky tomu již opravdu nikdo nebude mít s nákupem problém," říká Jakubec.

Fyzický prodej od 28. do 31. července

Tradiční předprodejní místo na Rotundě v areálu Home Credit Areny bude otevřeno od středy 28. července netradičně až do soboty 31. července od 10 do 18 hodin s polední pauzou. Pokud jste tedy stále nevyužili své předkupní právo, které vyprší rovněž 31. července, pak máte ideální příležitost.

Otevírací doba Rotundy v posledním týdnu předprodeje

Středa 28. 7.: 10-12, 13-18
Čtvrtek 29. 7.: 10-12, 13-18
Pátek 30. 7.: 10-12, 13-18
Sobota 31. 7.: 10-12, 13-18

Využijte možnosti fyzického nákupu své permanentky, ať už pro využití předkupního práva, které platí do 31. července, nebo pro nákup zcela nové permanentní vstupenky!

Pokud si navíc chcete zajistit svou permanentku už nyní, nezapomeňte, že tak můžete učinit i zcela online. Více informací, jak na to, naleznete ZDE!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit