Bílí Tygři Liberec

Připomínáme změny v termínové listině. S Pardubicemi doma až v listopadu, pro zápas s Plzní se termín hledá

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezona i nadále pokračuje, v nejbližších týdnech se jejího rozvrhu ovšem dotkne dvojice změn. Už tento pátek se měl původně v Home Credit Areně odehrát zápas mezi Bílými Tygry a Pardubicemi, došlo však k výměně pořadatelství. Změny se dotknou i zápasu s Plzní.

V pátek 11. října od 18 hodin měli Bílí Tygři dle původního rozlosování nastoupit v Home Credit Areně proti pardubickému Dynamu. Vzhledem ke kolizi s jinou akcí pořádanou v libereckém hokejovém svatostánku však v tomto termínu nemůže být zápas uskutečněn. Oba celky se tak dohodly na prohození pořadatelství.

Zápas 11. října se uskuteční v Pardubicích, naopak zápas, který se měl odehrát v úterý 26. listopadu na východě Čech, se bude konat v Home Credit Areně.

Vzhledem k prodeji vstupenek na všechny zápasy základní části si mohli někteří fanoušci zakoupit svá místa na zápas s Pardubicemi dříve, než změna termínu vešla v platnost. Tyto vstupenky budou i přes uvedení starého data zápasu platné a umožní fanouškům vstup na zápas v novém termínu, tedy 26. listopadu.

Pokud fanoušci zakoupili vstupenky na původní říjnový zápas s Pardubicemi a vědí, že na zápas 26. listopadu nemohou dorazit, mohou až do 11. října využít práva vstupenky vrátit s tím, že jim bude zpět vráceno plné vstupné. V případě nákupu online se prosím obracejte přímo na společnost Ticketmaster, v případě fyzického nákupu mohou být vstupenky vráceny na prodejním místě na Rotundě.

Změna se bude již s jistotou týkat také zápasu s Plzní, které se mělo odehrát o týden později - 18. října od 18 hodin. Ani tentokrát však vzhledem k termínové kolizi není možné v Home Credit Areně zápas uskutečnit. Oba kluby aktuálně společně hledají nový vhodný termín, který bude záležet mimo jiné na jejich výsledcích v CHL a s tím související naplněností termínové listiny.

Vstupenky na zápas 11. kola proti Plzni zatím nejsou v prodeji. Předprodej se rozběhne teprve ve chvíli, kdy bude pevně stanoven termín.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit