Bílí Tygři Liberec

Připravte se na novou sezonu v našem fanshopu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Příprava na nový ročník je v plném proudu. Bílí Tygři už pravidelně pod vedením kondičního kouče Aleše Pařeze ladí fyzičku, teď jste na řadě také vy! Vyrazte například na kolo, na kterém se můžete kompletně obléknout do tygřího!

Že je období letní přípravy neoblíbenou částí sezony? To vůbec nemusí platit! Připojte se k přípravě také vy, ať jste na novou sezonu v co nejlepší kondici. Vybavit se na to můžete například v našem e-shopu, kde najdete na letní přípravu vše podstatné.

Vyrazte například na kolo, kterému v současné době přeje počasí! V tygřím fanshopu naleznete cyklodresy, díky nimž každý na první pohled pozná, kterému týmu patří vaše srdce. A to není vše, dovybavit se můžete také cyklokalhotami, cyklotaškou nebo praktickou lahví na kolo, která vám zajistí pitný režim.

Kompletní výbavu seženete v kamenné prodejně tygřího fanshopu v areálu Home Credit Areny, která je otevřena v tradiční otevírací době každý všední den od 9 do 18 hodin s polední přestávkou mezi 12 a 13 hodinami.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, pak určitě využijte e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy, při nákupu nad 1 000 Kč ji navíc máte zcela ZDARMA!

Připravte se na novou sezonu v tygřím! GET READY!

PŘEJÍT DO TYGŘÍHO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit