Bílí Tygři Liberec

Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2019/20 je v plném proudu. Zajistěte si místo včas!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Od 20. května si mohou fanoušci Bílých Tygrů znovu zajistit své místo v Home Credit Areně. V prodeji jsou totiž permanentní vstupenky na sezonu 2019/20, které kromě hokejového zážitku nabízejí také řadu skvělých výhod!

Z pohodlí domova i v průběhu sezóny za dynamické ceny!

Permanentní vstupenky jsou v prodeji do všech kategorií na tradičních předprodejních místech i online. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 500 Kč (fanklub) až po 5 500 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří 2 000 Kč i více v porovnání s nákupem jednotného vstupného!

Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do 30. června, kdy končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Nově mohou své permanentky zakoupit také online v systému Ticketmaster PRO.

Se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za cenu 1000 Kč. Do Česká spořitelna Klubu bude permanentní vstupenka stát 12 000 Kč.

Tlačítko PERMICE

Pro novou sezónu přicházejí Bílí Tygři také s výraznými novinkami. Tou první je takzvané „dynamické vstupné“, v praxi to znamená, že si fanoušci mohou zakoupit permanentní i klubovou kartu v průběhu sezóny, přičemž její cena se bude dynamicky měnit podle počtu utkání, které v sezóně ještě zbývá odehrát. I z tohoto důvodu už Bílí Tygři nepočítají s tradiční akcí „permanentky za 50 %“.

Druhou novinkou je možnost změnit umístění permanentní vstupenky, pokud majiteli nevyhovuje umístění sedadla nebo se chce přidružit ke skupině svých známých či přátel. Třetím novým prvkem je pak možnost online přeposlání permanentky, pokud se její majitel nemůže k utkání dostavit. Tuto možnost lze využít na jedno konkrétní utkání i na více zápasů v řadě. Nově si také novopečení majitelé permanentek mohou vybrat z 5 rozdílných vizuálů karet.

Výhody k permanentkám

Kromě samotné permanentky se mohou fanoušci těšit také na tradiční věcný dar s novým tygřím vizuálem. Novinkou je pak možnost nákupu v rámci limitované edice ve fanshopu. Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přináleží také sleva na zboží adidas v prodejně Lion Sport.

Výrazným bonusem je opět předkupní právo na zápasy play-off i na novou sezónu. Permanentka na sezónu 2019/2020 zaručuje rovněž volný vstup na domácí zápasy Bílých Tygrů v základní skupině hokejové Ligy mistrů a také na přípravná domácí utkání.

Zcela nově se mohou držitele permanentek a klubovek těšit na benefity v rámci nového věrnostního programu Bílých Tygrů. Odměny se budou odvíjet od počtu navštívených zápasů v rámci sezóny.

Nenechte si utéct své místo v Home Credit Areně. Budťe součástí týmu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit