Bílí Tygři Liberec

Prodej vstupenek na čtvrtfinále play-off zahájí Bílí Tygři v pondělí 2. března!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři si opět po roce s předstihem zajistili vítězství v základní části extraligy, a je tedy jisté, že nepřetržitě od sezóny 2015/2016 ani letos nebudou chybět ve vyřazovacích bojích Generali play-off Tipsport extraligy. Do čtvrtfinále budou, vzhledem k postavení v tabulce, znovu vstupovat s výhodou domácího prostředí.

I když čtvrtfinálový soupeř teprve vzejde z bojů posledních kol základní části a následného předkola play-off, předprodej vstupenek na první dvě domácí čtvrtfinále bude zahájen už příští pondělí. Od 2. března až do konce základní části ligy, tedy do pátku 6. března mohou všichni majitelé permanentních vstupenek využít svého předkupního práva na svá místa i možnost přednostního dokupu dalších vstupenek. Ve stejném termínu budeme tuto službu nabízet také online prostřednictvím společnosti Ticketmaster. V pondělí 9. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek na první dva duely čtvrtfinále. Tyto zápasy mají Bílí Tygři na programu 18. a 19. března. Časy začátku obou duelů jsou v jednání.

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2019/2020 pak mají aktuálně předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. Tohoto práva mohou využít od pondělí 2. března od 9:00. Lístky budou na Rotundě Home Credit Areny prodávány pouze po předložení permanentní vstupenky, v rámci online nákupu až po registraci majitele permanentky v síti Ticketmaster. Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupenku na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však omezen na 3 vstupenky. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 4 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

V pondělí 9. března v 9:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster. Prodejní místo na Rotundě Home Credit Areny bude otevřeno dle běžné otevírací doby. I zde platí pravidlo, že maximální počet vstupenek na jednoho kupujícího jsou 4 ks.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 230 Kč ve 4 N.P. do 380 Kč v 1. kategorii. I v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP/P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit