Bílí Tygři Liberec

Prvňáci mají za sebou další turnaj ze série o Liberecký pohár

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také Tygřata z první třídy se o víkendu činila. V sobotu přivítala na domácím ledě ve Svijanské aréně královéhradecký Mountfield, Mladou Boleslav a pražskou Spartu. A znovu předvedla parádní výkony!

Je již tradicí, že se fanoušci při utkáních nejmenších Tygrů nenudí. A turnaj o Liberecký pohár nebyl v sobotu výjimkou! Na ledě se odehrávala podívaná plná krásných gólů, zákroků brankářů a také soubojů, ať už chtěných či nechtěných. To vše před parádní kulisou, kterou vytvořili rodiče jednotlivých hráčů.

Stejné celky na sebe narážejí v průběhu celé sezony a na sobotním klání bylo přesně vidět, jak se všichni malí hokejisté v jednotlivých dovednostech zlepšují. Všechny týmy předváděly parádní výkony a na závěr si vysloužily pochvalu nejen od rodičů, ale také od svých trenérů.

Podívejte se na sestřih povedeného turnaje!

Daniel Stehno o sobotním Libereckém poháru:

"Děti předvedly skvělé výkony, za které je musím pochválit. Zároveň jsme se opět mohli opřít o vynikající domácí prostředí, které nám vytvořili rodiče hráčů. Ti se navíc postarali také o občerstvení. Chtěl bych jim za to moc poděkovat. Pochválit musím také soupeře, kteří předvedli bojovný výkon. Myslím, že za sebou máme další parádně zorganizovaný turnaj, který si všichni naplno užili."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit