Bílí Tygři Liberec

První derby je tu! Tygři vyráží do Mladé Boleslavi

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Tygry po zápasech s Pardubicemi a Novokuzněckem čeká dvojzápas s Mladou Boleslaví. Uspějí Tygři na ledě svého rivala?

Náročný program přípravy

Mladá Boleslav už v přípravě odehrála jeden zápas s Pardubicemi, který rozhodl Vladislav Houška, čímž zajistil Bruslařům vítězný vstup do nové sezóny. Středočeši mají velmi náročný program, po dvojzápasu s Libercem je čeká ještě 6 zápasů. Podobně jako Tygři zavítají Bruslaři na zahraniční turnaj, vydají se do Německa, kde se utkají s týmy tamní DEL. Kromě týmů z Německa se utkají třeba s Karagandou nebo se Slovanem Bratislava.

Zemětřesení v kádru

Po minulé neúspěšné sezóně, kdy Bruslaři skončili na 11. místě, se v klubu začaly dít velké změny. Tým opustilo 7 hráčů, mezi kterými byl například brankář Maxwell, bývalý Tygr Tomáš Urban nebo Radan Lenc s Jakubem Valským, kteří rozšířili útočné řady Bílých Tygrů. Právě Lenc hrál za Mladou Boleslav celou svou dosavadní kariéru, proto pokud do zápasu nastoupí, bude to pro něj velmi specifický debut v dresu Bílých Tygrů.

Do týmu Mladoboleslavských přišlo ale 7 posil, jmenovitě Látal a Pláněk z Hradce Králové, Skalický z Bratislavy, brankáři Kantor a Krošelj, člen širšího kádru Českého národního týmu David Šťastný ze Zlína a velezkušený Michal Vondrka z Chomutova.

Vzájemné zápasy v tygří prospěch

Svěřenci trenéra Pešána mají s Mladou Boleslaví v posledních letech velmi dobrou bilanci, vždyť Mladá Boleslav na ledě Tygrů nevyhrála už přes 7 let! Potvrdí Liberec toto pravidlo? To se dozvíme už v úterý, zápas začíná v 17:30.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit