Bílí Tygři Liberec

První gól a první nula! Adam Měchura s Danielem Králem zazářili v Chance lize

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Benátky nad Jizerou v 17. kole Chance ligy porazily Přerov 3:0 a pokračují ve zlepšených výkonech. Pod vítězství se Zubry se navíc tučným písmem podepsali liberečtí mládežníci. Adam Měchura s Danielem Králem si připsali důležité milníky v dospělém hokeji!

Duel s Přerovem byl vyrovnaný, Benátečtí si výhru připsali i díky skvělému Danielu Královi mezi tyčemi. Osmnáctiletý gólman zlikvidoval všech 26 střeleckých pokusů soupeře a vychytal své první čisté konto v Chance lize!

Král v aktuální sezóně rozkládá zátěž mezi libereckou juniorku a Benátky nad Jizerou. Za oba týmy odehrál shodně šest zápasů a může se pochlubit velice solidní úspěšností zásahů. V Chance lize činí přes 91 %.

Na druhé straně kluziště se činil Adam Měchura. Talentovaný útočník prožívá zatím průlomovou sezónu a je nejlepším střelcem Extraligy juniorů s 18 góly ve 13 zápasech.

Měchura už za Benátky odehrál v uplynulých dvou sezónách 22 utkání, kde na branku čekal. Letos se v Chance lize prosadil hned při své sezónní premiéře, když uspěl povedenou ranou z mezikruží. Zároveň se jednalo o vítězný gól. Adam Měchura protáhl svoji střeleckou fazónu, kterou si přenesl z juniorky a vstřelil branku už v devátém zápase za sebou.

Oběma Tygrům gratulujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit