Bílí Tygři Liberec

První letní soutěž končí již tuto středu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V průběhu léta se můžete na našich komunikačních kanálech těšit na řadu zajímavých soutěží o ještě zajímavější ceny. A pozor, ta první končí již tuto středu. Ve hře je podepsaný dres Romana Willa!

Do startu hokejové sezony stále zbývají zhruba dva měsíce, které si během léta společně zpestříme několika soutěžemi. První z nich odstartovala ve středu 4. července a prověří váš postřeh. Úkol je jednoduchý, tipněte si, kolikrát z dvaceti pokusů prostřelí z prostoru mezi kruhy mladý útočník Kryštof Hrabík gólmana Lukáše Hosnedla.

Jako nápovědu můžete použít video, které sérii střel zachytilo. Ale pozor, aby to nebylo tak snadné, je mírně zrychleno. Otestujte svou pozornost a spočítejte puky, které proklouznou za Hosnedlova záda do sítě! Sami uvidíte, že to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

Jak se soutěže zúčastnit? Stačí si tipnout správný výsledek v komentáři k zde vloženému videu na našem Facebooku. Ze všech správných odpovědí bude začátkem příštího týdne přímo Bílými Tygry vylosován jeden vítěz, který se může těšit na odměnu v podobě dresu Romana Willa s podpisy kompletního A-týmu. Pozor, zapojit se do soutěže můžete pouze do středy 11. července do 23:59!

A pokud náhodou v první soutěži neuspějete, nezoufejte. Už brzy na našich komunikačních kanálech odstartuje další z připravených soutěží. Sledujte pečlivě náš web a naše sociální sítě!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit