Bílí Tygři Liberec

První letní soutěž skončila, další bude brzy následovat!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Do této středy jste měli možnost tipovat, kolikrát z dvaceti pokusů propálil Kryštof Hrabík brankáře Lukáše Hosnedla. První soutěž je sice v tuto chvíli již minulostí, už v příštím týdnu se ale můžete těšit na další!

První z řady letních soutěží prověřila především váš postřeh. Ze zrychleného videa bylo nutné správně určit, kolik gólů Hrabík během série střel skóroval. Mohlo by se zdát, že jde o snadný úkol, opak je ovšem pravdou. Přesvědčte se v následujícím videu sami.

Správný počet branek, tedy pět, trefilo pouze 21 tipujících z celkového počtu více než 230 účastníků. Nejčastěji se opakovala chybná odpověď v podobě pouhých čtyř gólů. Těmto účastníkům nejspíše unikla těžko postřehnutelná branka hned z druhé střely, při níž se Lukáši Hosnedlovi odrazil kotouč od vyrážečky do sítě. Níže naleznete video v původní rychlosti, z nějž je už samozřejmě rozeznávání branek mnohem snadnější.

Jak jste si vedli? Podařilo se vám uhodnout přesný počet branek? Začátkem příštího týdne bude z 21 správně tipujících vylosován výherce, který se může těšit na dres Romana Willa s podpisy kompletního A-týmu. O losování se osobně postarají Bílí Tygři.

Pokud se vám v první soutěži nedařilo, nezoufejte. Už v průběhu příštího týdne odstartuje další! Přesné zadání vám samozřejmě zatím neprozradíme, ovšem napovíme, že také při ní využijete svůj postřeh a především pečlivost! I tentokrát se samozřejmě můžete těšit na zajímavou odměnu pro výherce. Sledujte naše komunikační kanály a už brzy se dozvíte více!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit