Bílí Tygři Liberec

První třída se bavila hokejem na turnaji ve Frýdlantě

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři z první třídy se v sobotu vydali do nedalekého Frýdlantu, kde si vyzkoušeli i mezinárodní konfrontaci. A prezentovali se parádním výkonem, kterým potěšili své trenéry i rodiče.

Během sobotního turnaje nastoupili malí Tygři proti týmům z Nového Města nad Metují, Frýdlantu a České Lípy, kromě nich pak změřili síly také s německým celkem Weisswasser/Niesky. Silné konkurence se Tygřata rozhodně nezalekla a na ledě předváděla, co se hned na startu své kariéry naučila.

Turnaj přinesl velmi kvalitní utkání, v nichž padala spousta parádních gólů. Děti ze všech týmů si na první pohled všechny zápasy užívaly a vysloužily si tak ovace nejen od rodičů, kteří je hlasitě podporovali, ale také od trenérů. Odměnou jim na konci turnaje byly věcné ceny i medaile na krku.

Trenér Daniel Stehno o turnaji:

"Rád bych poděkoval pořadatelům za skvěle zorganizovaný a krásný turnaj. Naše děti musím pochválit, na ledě se činily a předváděly parádní výkony. Myslím, že na ně jako trenéři můžeme být hrdí. Zároveň musím poděkovat také rodičům za jejich bouřlivou podporu v průběhu celého turnaje."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit