Bílí Tygři Liberec

Prvním permanentkářem se stal Vojtěch Špígl. U Rotundy si počkal rekordní čas!

Date of publication Author Redakce

Liberec - S úderem pondělní sedmé hodiny odstartoval prodej permanentních vstupenek na sezónu 2020/21. A u Rotundy Home Credit Areny se hned po zahájení prodeje sešly desítky fanoušků! Prvním majitelem permanentky se stal Vojtěch Špígl, který na místo dorazil už v sobotních 17 hodin!

Liberecké fanoušky neodradila speciální virová opatření ani nepřízeň počasí. Zájem o permanentní vstupenky byl od samotného začátku prodeje opět enormní! Mezi dalšími věrnými příznivci se vyjímal Vojtěch Špígl. Ten totiž u Rotundy strávil neskutečných 38 hodin a permanentku tedy dostal za symbolickou jednu korunu.

"První noc byla těžká, byl jsem tu sám a byla zima," vyprávěl mladý fanoušek. "Pak ale dorazil kámoš, takže jsme si povídali a bylo to lepší. Jsem vyčerpaný a šťastný, že to mám za sebou." Vojtěch Špígl se kromě permanentky za korunu mohl těšit také z nového rekordu, který vytvořil s výrazným náskokem. Dvě noci u Rotundy zatím nikdo nestrávil! "Rekord nebyl cíl, avšak rozhodně mě to těší. Tygři jsou pro mě srdcová záležitost, udělal jsem to rád."


Už v neděli odpoledne dorazil na místo také Jaromír Žlábek, který se stal prvním permanentkářem v minulých dvou sezónách. Tentokrát však jeho další úctyhodný výkon na prvenství nestačil. "Když jsem viděl, že už tady chlapci jsou, myslel jsem, že půjdu domů. Manželka mi ale řekla, ať tu s nimi zůstanu. Měl jsem s sebou křížovky a s klukama jsme pokecali," ohlíží se pan Žlábek za dalším nočním dobrodružstvím u arény.

Kromě permanentních vstupenek, které mají pro novou sezónu mnoho výhod, si nadšení příznivci odnesli také dárky z tygřího fanshopu. Přestože tentokrát musel být doprovodný program trošku omezen, u Rotundy to znovu žilo. Klub si navíc pro fanoušky připravil překvapení v podobě interaktivních vzkazů od hráčů, které alespoň částečně nahradily obvyklá osobní setkání. Všem moc děkujeme za respektování všech opatření a těšíme se, až se opět potkáme v ochozech!

Stávající permanentkáři mohou využít předkupního práva na svá místa až do 30. června. Permanentky je možné zakoupit přímo na Rotundě Home Credit Areny nebo online prostřednictvím sítě Ticketportal.

Tlačítko PERMICE


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Tygři v repre: Hrenák vychytal čisté konto, Faško-Rudáš vstřelil tři góly

Registrace na příměstský tábor Hravé prázdniny jsou spuštěny, nepropásni svůj termín

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit