Bílí Tygři Liberec

Rekordní vydražený dres předal výherci osobně Michal Birner

Date of publication Author Klub

Liberec - Začátkem prosince skončila tradiční aukce originálních hraných dresů Bílých Tygrů z minulé sezony. Za nejvyšší částku byl vydražen dres Michala Birnera, a právě Michal Birner tento trikot osobně výherci předal!

Každoroční aukce hraných dresů vynesla letos skvělých více než 120 tisíc korun. A velkou měrou se o to zasloužil Pavel Sysel, který v dražbě získal celkem 8 dresů. Mezi nimi byl trikot Michala Birnera, o nějž sváděl se soupeři boj až do půl sedmé.

Aukce přitom původně končila už ve čtyři hodiny, nicméně po novém příhozu měli vždy ostatní účastníci aukce pět minut na reakci. Tímto způsobem se nakonec částka za Birnerův dres vyšplhala až na neuvěřitelných 29 000 Kč, což je téměř čtvrtina celého výtěžku aukce! "Prostě jsem byl rozhodnutý ten dres po takové bitvě vyhrát," usmíval se spokojený výherce.

Své vydražené dresy si Pavel Sysel vyzvedl ještě před Vánoci. A čekalo na něj speciální překvapení. Osobně mu je doručil právě zkušený útočník Michal Birner, o jehož trikot svedl tak tuhou bitvu. Nečekaná návštěva udělala tygřímu fanouškovi velkou radost.

Nejen panu Syslovi, ale také všem fanouškům, kteří se do aukce loňských originálních hraných dresů zapojili, velmi děkujeme. Veškerý výtěžek aukce poputuje na konto Tělovýchovné jednoty Bílých Tygrů Liberec, tedy mládežnické základny našeho klubu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

TOP 3 zápasy sezóny: Rekordní derby i skalp lídra

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit