Bílí Tygři Liberec

Reprezentaci do 18 let čeká první kemp, asistentem trenéra Milan Plodek

Date of publication Author Redakce

Liberec - Všechny mládežnické reprezentační kategorie čekají v průběhu června první přípravné kempy v nové sezoně. A ani výběr do 18 let není výjimkou. Bílí Tygři se na něm mohou chlubit čtveřicí hráčů, asistentem trenéra bude nově Milan Plodek.

Do nového ročníku vstupuje osmnáctka s obměněným realizačním týmem. Hlavním koučem se stal Pavel Beran, který nahradil dosavadního trenéra Aloise Hadamczika. Na post asistenta se pak posunul Milan Plodek, trenér liberecké juniorky. Toho čeká vůbec první zkušenost na lavičce reprezentačního výběru.

Spolu s ním vyrazí na kemp také kvarteto hráčů Bílých Tygrů. Brankoviště bude hájit Pavel Čajan, sedmnáctiletý gólman, který si v minulém ročníku vyzkoušel i Chance ligu v dresu Benátek. To samé platí také o obráncích Janu Hamplovi a Filipu Kovářovi. V reprezentaci je doplní útočník Jan Cikhart, který ze všech čtyř dosud největší zkušenosti s dospělým hokejem.

Osmnáctku čeká od 22. do 27. června kemp v Rokycanech, na němž se bude tým sehrávat před jedním z vrcholů sezonu - Hlinka Gretzky Cupem, který se odehraje v srpnu v Břeclavi a Piešťanech.

Nominace na kemp v Rokycanech

Brankáři: Jan Bednář (Karlovy Vary), Nick Malík (Třinec), Pavel Čajan (Liberec), Jakub Málek (Vsetín).

Obránci: Filip Kovář, Jan Hampl (oba Liberec), Ondřej Baláž (Litvínov), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Václav Svach (České Budějovice), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Marek Bláha (Sparta Praha), Daniel Malák, Vladimír Kremláček (oba Plzeň), Michal Hrádek (Pardubice), Tadeáš Talafa (Zlín), Jakub Hamšík (Lidingö Vikings, Švédsko).

Útočníci: Štěpán Macháček, Pavel Matěj (oba Třinec), Jan Cikhart (Liberec), Jan Myšák (Litvínov), Ivan Ivan (Vítkovice), Tomáš Chlubna (Jihlava), Tobiáš Handl, Daniel Ministr (oba Olomouc), Michal Gut, Stanislav Vrhel (oba Chomutov), Michal Simon (Mladá Boleslav), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý, Erik Meluzín (oba Kometa Brno), Jakub Konečný (Sparta Praha), Sebastián Malát (Plzeň), Dominik Luža (Zlín), Dominik Binias (Fribourg-Gottéron, Švýcarsko).

Realizační tým

Manažer: Petr Studnička
Hlavní trenér: Karel Beran
Asistent trenéra: Milan Plodek

Jan Hampl s pukem na holi

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit