Bílí Tygři Liberec

Reprezentační dvacítka má před sebou druhý kemp, v nominaci trojice Tygrů

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Českou reprezentaci U20 čeká ve Vyškově druhý přípravný kemp. Mladí hokejisté se na jihu Moravy sejdou 1. dubna, na týdenní akci budou přítomní tři hráči z organizace Bílých Tygrů: Jan Hampl, Filip Kovář a Vojtěch Jiruš!

Trenérský štáb vedený Karlem Mlejnkem povolal celkem 28 hráčů ročníku 2002. Ukázal přitom i na trojici hokejistů Bílých Tygrů, která se prezentovala skvělými výkony během letošní Chance ligy. Co nejlepší dojem budou chtít na akci zanechat obránci Jan Hampl s Filipem Kovářem a útočník Vojtěch Jiruš.

Mezi náhradníky je navíc brankář Pavel Čajan s forvardem Filipem Jansou. A teoreticky by na ně mohla dodatečně přijít řada, v nominaci je totiž několik jmen, jejichž kluby ještě bojují v play-off dvou nejvyšších soutěží. Případné klubové povinnosti by samozřejmě měly přednost.

Jako zpestření přípravného cyklu jsou pro reprezentanty připravena tři modelová střetnutí s českým výběrem U18, který se do Vyškova přesune ze svého kempu v Litoměřicích.

Nominace českého týmu:

Brankáři:

Oldřich Cichoň (Sparta Praha), Jakub Málek (Vsetín), Nick Malík (Sault Ste. Marie, OHL).

Obránci:

Jan Hampl, Filip Kovář (oba Liberec/Benátky nad Jizerou), Ondřej Baláž, Jiří Háva, Vladimír Kremláček, Tomáš Tomek (všichni Litoměřice), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Michal Hrádek (Pardubice), Tadeáš Talafa (Växjö, Švédsko), Marek Bláha (TUTO Hockey, Finsko).

Útočníci:

Vojtěch Jiruš (Liberec/Benátky nad Jizerou), Jakub Konečný, Lukáš Stehlík, Tomáš Urban (všichni Litoměřice), Tobiáš Handl (Olomouc), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý (Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Vítkovice), Dominik Binias (Fribourg-Gottéron, Švýcarsko), Josef Koláček, Michal Rouha (oba TUTO Hockey, Finsko), Stanislav Vrhel (Lahti, Finsko), Štěpán Macháček (Frýdek-Místek).

(foto: Martin Voltr/hokej.cz)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit