Bílí Tygři Liberec

Roman Will představí ve Švýcarsku novou masku

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ještě v minulém týdnu absolvoval Roman Will kemp české hokejové reprezentace s loňským designem své brankářské masky. Ve Švýcarsku však už na turnaji Coupe des Bains představí zcela novou helmu.

Stávající masce libereckého gólmana dominovaly tygří prvky v čele s výraznou čelistí šelmy nebo velké podobizny bílého tygra na vrchní části. V detailu však nechyběl ani Ještěd, tedy jeden z největších symbolů Liberce.

willda top děkovačka
Dosavadní maska Romana Willa.

Také nová brankářská maska Romana Willa se nese v podobném duchu. Jako první jistě většinu fanoušků zaujme velká řvoucí tygří hlava, která je zobrazena na vrchu. Tygrů je však na helmě mnohem více. Na obou bocích nechybí dvojice šelem známých z loga Bílých Tygrů Liberec, která je vyvedena v modré barvě.

Na spodu masky zaujme na první pohled číslo 35, které Willovi na soupisce patří. Boky dokreslují výrazné pruhy, které skrývají dvojici detailů svázaných s Libercem. Také tentokrát nechybí vysílač na Ještědu, který naleznete na levé straně doplněný o tygra ve skoku, tu pravou pak dokresluje liberecký městský znak. Samozřejmostí jsou iniciály RW, které skrývají Willovo jméno.

Novinku Romana Willa si můžete důkladně prohlédnout na našich sociálních sítích. Svou premiéru si nová maska odbude na turnaji ve Švýcarsku. Přinese tygřímu brankáři štěstí?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit