Bílí Tygři Liberec

Rotunda a fanshop nadále zavřeny, e-shop v provozu

Date of publication Author Klub

Liberec - Vzhledem k prodloužení karantény a omezení týkajících se běžného života vzhledem k probíhající koronavirové epidemii zůstávají uzavřeny předprodej vstupenek na Rotundě i kamenná prodejna fanshopu. V provozu zůstává pouze tygří e-shop.

Provoz v areálu Home Credit Areny

Z důvodu opatření Vlády ČR bude v následujícím pracovním týdnu výrazně omezen provoz v Home Credit Areně či v areálu Sport Parku Liberec. Všechna sportoviště zůstávají do odvolání uzavřena a v areálu nebudou probíhat žádné organizované tréninkové jednotky či veřejná bruslení. Uzavřen bude také fanshop či předprodej vstupenek na Rotundě. Zrušeny jsou rovněž kulturní akce v Home Credit Areně, které se měly konat v nejbližších týdnech. V prodeji tak zůstávají pouze vstupenky na akce konané v delším časovém horizontu, a to pouze online.

V provozu zůstává pouze tygří e-shop. Online provedené objednávky budou i nadále zpracovávány a distribuovány. Stále si tak můžete vybrat z kompletní nabídky tygřích fanpředmětů a nechat si je doručit až do tepla vašeho domova.

Přejít na e-shop

Vracení vstupného

Na úvodní dva domácí zápasy čtvrtfinále byly prodány tisíce vstupenek. Nyní je již ovšem jisté, že se zápasy neodehrají. Bílí Tygři tak všem fanouškům, kteří si vstupenky na zápasy zakoupili, vrátí vstupné v plné výši. Vzhledem k aktuální bezpečnostní situaci bude fanouškům vstupné vráceno po skončení vyhlášeného nouzového stavu, aby byl omezen pohyb osob na pokladně v areálu Home Credit Areny.

Vracení vstupného bude následně probíhat pomocí stejného prodejního kanálu, přes nějž byly lístky zakoupeny. V případě nákupu online vám bude po zažádání poukázána platba zpět na účet společností Ticketmaster, v případě nákupu na Rotundě je pak nutné vstupenky po skončení stavu nouze vrátit zde. Více informací zveřejní klub ve chvíli, kdy se bezpečnostní situace uklidní a budou zrušena opatření Vlády ČR.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit