Bílí Tygři Liberec

Rozhodnuto! Bílí Tygři mohou pokračovat v přípravách na novou sezonu

Date of publication Author Klub

Liberec - S velkým očekáváním Bílí Tygři vyhlíželi čtvrteční jednání libereckého zastupitelstva, které s konečnou platností rozhodlo o finanční podpoře provozovatele Sport Parku Liberec a Home Credit Areny společnosti SFM. Tygři proto mohou opět pokračovat v přípravách na novou sezonu.

Po předchozím jednání městského zastupitelstva, které proběhlo ve čtvrtek 30. dubna a které nepřineslo finální verdikt, klub pozastavil do dalšího zasedání, tedy do 7. května, svou činnost směrem k nové sezoně. „My jako klub musíme vědět, kdo bude v tomto směru naším partnerem, a proto do té doby nemůžeme přijímat žádné závazky k nové sezóně a ani nebudeme oznamovat do rozhodnutí žádné posily či změny v týmu. Stejně tak jsme zastavili ticketing na novou sezónu a kampaň," vyjádřilo se ústy Filipa Pešána vedení Bílých Tygrů.

Vzhledem k faktu, že společnost SFM zůstává provozovatelem Sport Parku, může celá organizace Bílých Tygrů dále fungovat v areálu při zajištění profesionálních podmínek, kterých je SFM garantem. To také znamená, že klub může finalizovat dohody s novými posilami a může nastartovat marketingovou kampaň na novou sezonu, a to včetně ticketingu.

Vyjádření Generálního manažera Ctibora Jecha:

„S napětím jsme sledovali veškerá jednání mezi vedením města Liberec a současným provozovatelem areálu, ve kterém náš klub působí. Jsme velice rádi za dnešní rozhodnutí libereckých zastupitelů, které přijímáme s velkou úlevou. Společnost SFM je pro nás už více než deset let důležitým partnerem a zárukou toho, že Bílí Tygři mohou fungovat v profesionálním a nebojím se říci, že v České republice bezkonkurenčním zázemí. Potvrzení stávajícího provozovatele Sport Parku Liberec je pro nás signálem k obnovení příprav na nadcházející extraligovou sezónu. Byť doba není kvůli epidemii koronaviru stále jednoduchá, v nejbližších hodinách můžeme finalizovat dohody s novými hráčskými posilami A-týmu a dokončíme jednání s trenéry a dalšími členy realizačních týmů mládežnických kategorií Bílých Tygrů.“


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit