Bílí Tygři Liberec

Rozhodnuto! Tygři si v draftu ENYAQ Hockey League vybrali hráče se vztahem k Liberci

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve sobotu odpoledne proběhl očekávaný draft ENYAQ Hockey League, tedy esportové ligy ve hře NHL 22, které se účastní jednotlivé extraligové kluby. Bílí Tygři díky tomu již znají kompletní složení svého týmu pro nadcházející ročník.

Bílí Tygři na letošním draftu změnili taktiku a na rozdíl od minulých ročníků si vybírali pouze hráče, kteří mají ke klubu a celému kraji přirozený vztah. Kompletní trojlístek draftovaných gamerů pochází z Liberce či jeho blízkého okolí. Všichni se v našem týmu v rámci ENYAQ Hockey League představí poprvé.

Jakub "jelenn" Jelínek

V prvním kole draftu si Bílí Tygři vybrali jelenna. Na osmnáctiletém gamerovi z Liberce je zajímavé, že s hraním NHL pořádně začal teprve před dvěma lety. Zkušenější protihráče ale rychle dohnal a už v kvalifikaci ukázal velký potenciál. Jelenn sport provozuje i z aktivní stránky, hraje totiž závodně florbal. V neposlední řadě je také velkým fanouškem Bílých Tygrů a nechybí na žádném domácím zápase!

Martin "Aleksi Leino" Hušek

Pro gamera z Železného Broda je hokej – jak sám říká – srdcovka. NHL hraje od roku 2017, kromě toho volný čas rád tráví s přáteli. Sedmadvacetiletý hráč je soutěživý a rád se staví čelem novým výzvám. Také Aleksi Leino je věrným fanouškem Bílých Tygrů, možnost reprezentovat svůj oblíbený klub v ENYAQ Hockey League označil za poctu. Těšíme se na jeho výkony!

Jiří "Asgardiiik" Žemba

Šestadvacetiletý gamer bydlí v moravských Šlapanicích, ale pochází z libereckého okolí. Dříve hrál závodně fotbal za Jablonec a už od dětství navštěvoval domácí duely Bílých Tygrů. Asgardiiik i kvůli praktickým fotbalovým zkušenostem nejdříve začal s hraním FIFY, postupem času se však ve větší míře začal věnovat NHL, kde si už taky připsal pár cenných skalpů. Považuje se za týmového hráče, věříme tedy, že do kolektivu skvěle zapadne.

Jak si tato tygří sestava v novém ročníku ENYAQ Hockey League povede? Základní část vypukne co nevidět, držte našim borcům palce!

Záznam draftu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit