Bílí Tygři Liberec

Sektor na stání bude na PRVNÍM DOMÁCÍM zavřen, permanentkáři si mohou vyzvednout náhradní vstupenku

Date of publication Author Klub

Liberec - Vzhledem ke změně vládních opatření nebude možné na pátečním utkání s Pardubicemi otevřít sektor na stání. Všichni majitelé permanentek do fanklubu si mohou na Rotundě zdarma vyzvednout náhradní vstupenku na sezení.

PRVNÍ DOMÁCÍ je za dveřmi, přesto na poslední chvíli došlo k úpravě vládních opatření. Ta od 18. 9. od 18:00 zakazují využívat na vnitřních hromadných akcích místa na stání.

Z toho důvodu bude už pro páteční utkání nutné horní část sektoru 118, která je v Home Credit Areně určena ke stání, uzavřít. Veškeré vstupenky, které budou s ohledem na vládní opatření prodávány, budou nově muset mít vždy pevně dané místo k sezení.

Majitelé permanentních vstupenek na stání si budou moci od čtvrtečních 13:00 vyzvednout na Rotundě oproti své permanentce náhradní vstupenku na sezení, která bude umístěna v sektoru Jih 1. K dispozici tak budou těmto fanouškům místa ve spodní části sektoru 118 či v sektoru 117.

Všem fanouškům, kteří mají zakoupenou permanentku na stání, se tímto omlouváme. Vzhledem k okolnostem jim nejsme schopni zajistit jejich místa. Věříme, že si i na náhradních sedadlech hokejové utkání naplno užijí a poženou Bílé Tygry v důležitém utkání vpřed.

mapa web

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit